Košarica 0
Mini Princess 6V (Igračke)

Još pregleda

  • Mini Princess 6V (Igračke)
  • Mini Princess 6V (Igračke)
  • Mini Princess 6V (Igračke)

Motor na akumulator Peg Perego Mini Princess 6V

Želite moderan, siguran i iznimno kvalitetan motor za vašu princezu? Mini Princess idealan je za vašu curicu. Motorić na tri kotača dizajniran specijalno za curice starije od godine dana. Vozilo na akumulator 6V namijenjeno djeci od jedne godine starosti na dalje. Motor koji garantira maksimalnu zabavu od čak 95 minuta!

Možda će vas zanimati

Mini princess, maksi zabava!
Mini princess motorić na tri kotača dizajniran specijalno za djevojčice od jedne godine na dalje. Motor se kreće pomoću baterije od 6V. Mini Princess ima jednu brzinu s kojom se dostiže skoro 3 km/h, što je prikladno za najmlađu djecu. Motor je moguće voziti i u prirodi, ali i u vlastitom domu, jer je iznimno mali i prilagođen djeci.
Mini Princess je njihovo prvo, pouzdano i lako za voziti vozilo koje se može koristiti na vanjskim ali i unutarnjim prostorima. Kada se vozi u unutrašnjosti, motor je iznimno tih zbog guma koje lako prijanjaju na parket. Kada se vozi vani, moguće je pokazati motor u punom sjaju.
Sve u jednom!
Uz nevjerojatne specifikacije, Mini Princess je zabavan, a tehnologija sve u jednom znači da ga čak i najmlađi vozači mogu voziti lako i jednostavno. Kada se otpusti pedala za gas, ona postaje kočnica, što automatski zaustavlja vozilo na nježan i siguran način, bez trzaja.
Stabilnost i sigurnost koju garantira Peg Perego.
Motor ima visokokvalitetne značajke, što se od Peg Perega i očekuje. Mini Princess ima zaštićenu bazu za vozača, zaštićene električne žice te je samo vozilo zaštićemo od vode, blata, pijeska, zemlje i mrvica. Tri kotača i nisko podvozje garantiraju stabilnost pri skretanju te sprečavaju klizanje motora u zavojima.
Baterija se nalazi u spremištu ispod sjedala i ima zaštitu za djecu. Može se puniti pomoću standardnih kućanskih utičnicu, izravno iz vozila ili ju možete izvaditi. Punjač akumulatora i baterija dolaze s proizvodom.
Osiguran servis u HR.
Šifra artikla 4050-00748
Vrsta Vozila na akumulator
Brand Peg Perego
Dob 1+
Spol Djevojčice
Nosivost 15 kg
Jamstvo 1 godinu
Težina artikla 8000

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se