Košarica 0
Peg Perego kolica za blizance Aria Shopper Twin Mod Beige

Peg Perego kolica za blizance Aria Shopper Twin Mod Beige

Maksimalna sloboda kretanja, čak i tijekom shoppinga! S prostranom košarom, Aria Shopper Twin su kolica dizajnirana za blizance ili braću i sestre u dobi od 6 do 36 mjeseci starosti. Okretna i lako pokretljiva, u kolekciji Peg Perego ovo su najlakša kolica. Postolje napravljeno od lakiranog aluminija. Aria Shopper Twin imaju spojenu ručku, a sklopljena zauzimaju vrlo malo prostora zahvaljujući ''Book'' načinu sklapanja. Sklopljena mogu samostalno stajati. Tkanine ne dodiruju tlo i samim time održavanje kolica je lakše.

Aria Shopper Twin lagana su kolica koja ostaju takva u usporedbi s drugima, čak i kada u njima vozite vaše najmilije. Teže svega 8.3 kg i upravljanje njima je iznimno lako, isto kao i njihov transport. Bitna funkcionalnost je udobna kupola koja može služiti za svakodnevnu upotrebu, isto kao i za potrebe izleta ili nekoh drugih aktivnosti. Prostrana košara može biti namijenjena kupovini, pritom ostavljajući dovoljno prostora za sve ono što bi vašem djetetu moglo zatrebati u nekom trenu. Neki segmenti kolica su potpuno odvojivi, ali u svakom trenu mogu biti spojeni i tako osigurati maksimalnu iskoristivost Aria Shopper Twin kolica. Lagano podesiva kupola s mrežicom, isto kao i leđni nasloni koji mogu biti spojeni i odvojeni omogućit će vašoj djeci maksimalan komfor prilikom svake vožnje. Prednja prečka s mogućnošću otvaranja i zatvaranja napravljena je od umjetne kože. Sigurnost je dokazana uz pojaseve sa pet točaka uporišta, širokim i udobnim sjedalima, kotačima sa amortizerima, od kojih se prednji kotači mogu zaključati, a stražnji imaju centralnu kočnicu. Kolica dolaze u tri boje tkanina - bež, Navy i crvena boja koje se u svakom trenu mogu lagano skinuti i pripremiti za pranje. Kolica dolaze s dvije kupole s mrežicom, omčom koja osigurava dio za igračke, velikom košarom, dvije prednje prečke s mogućnošću otvaranja i zatvaranja napravljene od umjetne kože i leđnim naslonom koji se može lako podesiti.
Kotači: dupli kotači, prednji imaju mogućnost zaključavanja, stražnji imaju centralnu kočnicu. Veličina kolica je 77 X 101 X 77.5 cm, a veličina kada su kolica sklopljena je 77 X 91 X 27.5 cm. Ukupna težina je 8.3 kg.
Šifra artikla 4060-02172
Vrsta Kolica za blizance
Brand Peg Perego
Dob 6m-36m
Zemlja porijekla Italija
Dimenzije artikla 79x91x27.5 cm
Težina artikla 8.5 kg
Nakon 60 godina izrade dječjih kolica, autosjedalica, hranilica i malih vozila za djecu, obitelj Peg Perego postala je poznata po dizajnu i izradi dječjih kolica i autića na baterije koji zadovoljavaju sve potrebe korisnika. U svim procesima proizvodnje koristi se najnovija napredna tehnologija koja je u skladu s međunarodnim sigurnosnim standardima.
Peg Perego je ponosan na svoju dugogodišnju tradiciju izrade, ali isto tako potiče i razvoj novih inovativnih proizvoda koji čine život lakšim i reflektiraju talijanske najsofisticiranije trendove. Originalne i maštovite ideje uz inteligentna rješenja proizlaze iz Peg Perego istraživanja. Tu su proizvodi za vas i vašu obitelj i vaš stil života. Pozivamo vas da uđete u Peg Perego svijet i otkrijete elegantniji, lakši i ugodniji život s vašim djetetom.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se