Košarica 0
Peg Perego kišobran kolica Pliko Mini Bikes Color

Peg Perego kišobran kolica Pliko Mini Bikes Color

Kišobran kolica aluminijske konstrukcije i težine samo 5,7kg. Namjenjena djeci od rođenja. Udobna djetetu, a praktična za roditelje.

Zato što je tako nevjerojatno kompaktan, Pliko Mini čini sve jednostavnijim za vas - šoping, šetnje ili odlazak u vrtić. Stavljanje kolica u auto je jednostavno, putovanje javnim prijevozom više nije noćna mora! Kotači sa suspenzijama osiguravaju glatku vožnju (čak i nakon godina korištenja) i veliku slobodu kretanja - možete raditi i ono što ste mislili da je nemoguće, kao što je jurnjava za zmajevima, oblacima ili leptirima. Postoji mnogo mogućnosti da se zabavite s Pliko Mini!
Izuzetno praktična kišobran kolica sklapaju se jednom rukom, a sklopljena zauzimaju vrlo malo prostora. Rasklopljena kolica dimenzija su: 84x32x94cm; dimenzije sklopljenih kolica: 34x32x94cm.
Pliko Mini osigurava savršenu higijenu, jer je tkanina nikada ne dotiče tlo.
Budući da je samo 50 cm širok, 101 cm u visok i 84 cm dubok omogućava vam mnogo više slobode. Nema dizala, trgovine, autobusa ili vlaka u kojem se Pliko Mini ne kreće graciozno, a istinsko zadovoljstvo dolazi kad je vrijeme za krenuti na izlet - Pliko Mini uklapa u svaki prtljažnik i ostavlja dovoljno prostora za druge stvari. Uostalom, kada je sklopljen ima samo 34 cm širine, 94 cm visine i 32 cm u dubine.
Naslona za leđa ima 3 položaja i nagib do više od 150 °, tako da su kolica pogodna za djecu od rođenja.
Made-in-Italy kvalitete Peg Perego proizvoda može se vidjeti u detaljima. S više od 60 godina Peg Perego je jedan od najpopularnijih brandova dječjih proizvoda u Italiji i diljem svijeta. Visoki standardi kvalitete uključuju i prozorčić na kupoli kako bi u svakom trenutku mogli provjeriti što vaše dijete radi, te prostor za obijesiti njegovu najdražu igračku.
Široka sjedala, 3 položaja naslona i podesivi naslon za noge osiguravaju ugodnu vožnju. Podesive ergonomske ručke, pak, omogućuju ljudima različitih visina ugodnost u šetnji. Velika, praktična košara za pohranu je završni dodir.
Sigurnosni pojasevi u 5 točaka podesivi po visini i kotači sa suspenzijama i centraliziranim kočnicama osiguravaju sigurnost.
Talijanski ponos. Svi proizvodi Peg Perego su izrađene u Italiji. Svaki korak u proizvodnom procesu - od dizajna do proizvodnje - obavlja Peg Perego i nitko drugi.
Šifra artikla 4060-02343
Vrsta Kišobran kolica
Brand Peg Perego
Dob 0m-36m
Nakon 60 godina izrade dječjih kolica, autosjedalica, hranilica i malih vozila za djecu, obitelj Peg Perego postala je poznata po dizajnu i izradi dječjih kolica i autića na baterije koji zadovoljavaju sve potrebe korisnika. U svim procesima proizvodnje koristi se najnovija napredna tehnologija koja je u skladu s međunarodnim sigurnosnim standardima.
Peg Perego je ponosan na svoju dugogodišnju tradiciju izrade, ali isto tako potiče i razvoj novih inovativnih proizvoda koji čine život lakšim i reflektiraju talijanske najsofisticiranije trendove. Originalne i maštovite ideje uz inteligentna rješenja proizlaze iz Peg Perego istraživanja. Tu su proizvodi za vas i vašu obitelj i vaš stil života. Pozivamo vas da uđete u Peg Perego svijet i otkrijete elegantniji, lakši i ugodniji život s vašim djetetom.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se