Košarica 0
Peg Perego Hranilica Tatamia Cacao

Još pregleda

  • Peg Perego Hranilica Tatamia Cacao
  • Peg Perego Hranilica Tatamia Cacao
  • Peg Perego Hranilica Tatamia Cacao
  • Peg Perego Hranilica Tatamia Cacao

Peg Perego Hranilica Tatamia Cacao

Multifunkcionalna i kompaktna visoka stolica koja prati rast vašeg djeteta. Prikladna za djecu od rođenja do 3 godine.

Tjekom prvih nekoliko mjeseci može se koristiti kao udobna ležaljka ili ljuljačka, a nakon 6 mjeseci kao visoka stolica za hranjenje, igru ili odmor. Pladanj se lagano skida što omogućuje djetetu sjedenje za stolom. Tatamia je opremljena inovativnim Stop&Go sustavom za kočenje čime je omogućeno jednostavno blokiranje ili deblokiranje kotača i premještanje iz jedne prostorije u drugu. Hranilica ima 9 različitih pozicija visine, anatomski oblikovani štitnik, 4 pozicije naslona i 3 pozicije naslona za noge. Sklopljena hranilica zauzima vrlo malo prostora. Dimenzije rasklopljene hranilice: 78x59x107cm; sklopljene: 50x35x94,5cm. Težina 14kg.
Šifra artikla 4060-00253
Vrsta Hranilice
Brand Peg Perego
Dob 0m-36m
Jamstvo 12 mjeseci
Website proizvođača

Peg Perego

Nakon 60 godina izrade dječjih kolica, autosjedalica, hranilica i malih vozila za djecu, obitelj Peg Perego postala je poznata po dizajnu i izradi dječjih kolica i autića na baterije koji zadovoljavaju sve potrebe korisnika. U svim procesima proizvodnje koristi se najnovija napredna tehnologija koja je u skladu s međunarodnim sigurnosnim standardima.
Peg Perego je ponosan na svoju dugogodišnju tradiciju izrade, ali isto tako potiče i razvoj novih inovativnih proizvoda koji čine život lakšim i reflektiraju talijanske najsofisticiranije trendove. Originalne i maštovite ideje uz inteligentna rješenja proizlaze iz Peg Perego istraživanja. Tu su proizvodi za vas i vašu obitelj i vaš stil života. Pozivamo vas da uđete u Peg Perego svijet i otkrijete elegantniji, lakši i ugodniji život s vašim djetetom.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se