Košarica 0
Peg Perego Hranilica Rialto Mela

Još pregleda

  • Peg Perego Hranilica Rialto Mela
  • Peg Perego Hranilica Rialto Mela

Peg Perego Hranilica Rialto Mela

Praktična booster hranilica koja se lagano sklapa i zauzima vrlo malo prostora. Prikladna za djecu od 9 mjeseci do 3 godine starosti.

Hranilica ima 5 visinskih pozicija (visine od 6 do 18 cm iznad stolice) i sklopivi pladanj koji se lako skida i periv je u perilici posuđa. Sigurnosni pojasevi u 3 točke, gumeni podlošci na mjestima gdje hranilica dodiruje stolicu. Pričvršćuje se za stolicu pomoću sklopivih traka te dolazi u kompletu sa praktičnom torbom. Mekani jastučići od umjetne kože mogu se skidati i čistiti vlažnom krpom. Dimenzije rasklopljene hranilice: 38x45x45,5cm; sklopljene: 37,5x13x5cm. Težina: 3kg.
Šifra artikla 4060-00236
Vrsta Hranilice
Brand Peg Perego
Dob 9m-36m
Jamstvo 12 mjeseci
Website proizvođača

Peg Perego

Nakon 60 godina izrade dječjih kolica, autosjedalica, hranilica i malih vozila za djecu, obitelj Peg Perego postala je poznata po dizajnu i izradi dječjih kolica i autića na baterije koji zadovoljavaju sve potrebe korisnika. U svim procesima proizvodnje koristi se najnovija napredna tehnologija koja je u skladu s međunarodnim sigurnosnim standardima.
Peg Perego je ponosan na svoju dugogodišnju tradiciju izrade, ali isto tako potiče i razvoj novih inovativnih proizvoda koji čine život lakšim i reflektiraju talijanske najsofisticiranije trendove. Originalne i maštovite ideje uz inteligentna rješenja proizlaze iz Peg Perego istraživanja. Tu su proizvodi za vas i vašu obitelj i vaš stil života. Pozivamo vas da uđete u Peg Perego svijet i otkrijete elegantniji, lakši i ugodniji život s vašim djetetom.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se