Košarica 0
Peg Perego hranilica Prima Pappa Zero3 Orso Arancio

Peg Perego hranilica Prima Pappa Zero3 Orso Arancio

Najmlađa Peg Perego hranilica koja nudi kvalitetu i funkcionalnost . Izuzetno lagana i funkcionalna visoka stolica koja prati rast vašeg djeteta. Prikladna za djecu od rođenja do 3 godine starosti.

Tjekom prvih nekoliko mjeseci može se koristiti kao udobna ležaljka, a nakon 6 mjeseci kao visoka stolica za hranjenje, igru ili odmor. Pladanj se lagano skida što omogućuje djetetu sjedenje za stolom. Dimenzije rasklopljene hranilice: 75,5x55x104,5cm; sklopljene: 55x30x95,5cm. Težina 7,6kg.
Šifra artikla 4060-01553
Vrsta Hranilice
Brand Peg Perego
Dob 0m-36m
Jamstvo 12 mjeseci
Website proizvođača Peg Perego
Nakon 60 godina izrade dječjih kolica, autosjedalica, hranilica i malih vozila za djecu, obitelj Peg Perego postala je poznata po dizajnu i izradi dječjih kolica i autića na baterije koji zadovoljavaju sve potrebe korisnika. U svim procesima proizvodnje koristi se najnovija napredna tehnologija koja je u skladu s međunarodnim sigurnosnim standardima.
Peg Perego je ponosan na svoju dugogodišnju tradiciju izrade, ali isto tako potiče i razvoj novih inovativnih proizvoda koji čine život lakšim i reflektiraju talijanske najsofisticiranije trendove. Originalne i maštovite ideje uz inteligentna rješenja proizlaze iz Peg Perego istraživanja. Tu su proizvodi za vas i vašu obitelj i vaš stil života. Pozivamo vas da uđete u Peg Perego svijet i otkrijete elegantniji, lakši i ugodniji život s vašim djetetom.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se