Košarica 0
Peg Perego Hranilica Prima Pappa Diner Happy Farm

Peg Perego Hranilica Prima Pappa Diner Happy Farm

Hranilica sa duplim pladnjem koja se izuzetno jednostavno sklapa i zauzima vrlo malo mjesta.
Hranilica ima sigurnosni pojas u 5 točaka te anatomski oblikovani štitnik koji štiti dijete. 7 različitih položaja visine čini je višenamjenskom. Pladanj se može postaviti u 2 različita položaja i periv je u perilici posuđa, a naslon za leđa podesiv je u 4 različita položaja. Dimenzije rasklopljene hranilice: 77x59,5x107cm; sklopljene: 59,5x28,5x105xcm. Težina: 10,5kg,
Šifra artikla 4060-00246
Vrsta Hranilice
Brand Peg Perego
Dob 6m-36m
Jamstvo 12 mjeseci
Website proizvođača

Peg Perego

Nakon 60 godina izrade dječjih kolica, autosjedalica, hranilica i malih vozila za djecu, obitelj Peg Perego postala je poznata po dizajnu i izradi dječjih kolica i autića na baterije koji zadovoljavaju sve potrebe korisnika. U svim procesima proizvodnje koristi se najnovija napredna tehnologija koja je u skladu s međunarodnim sigurnosnim standardima.
Peg Perego je ponosan na svoju dugogodišnju tradiciju izrade, ali isto tako potiče i razvoj novih inovativnih proizvoda koji čine život lakšim i reflektiraju talijanske najsofisticiranije trendove. Originalne i maštovite ideje uz inteligentna rješenja proizlaze iz Peg Perego istraživanja. Tu su proizvodi za vas i vašu obitelj i vaš stil života. Pozivamo vas da uđete u Peg Perego svijet i otkrijete elegantniji, lakši i ugodniji život s vašim djetetom.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se