Košarica 0
Peg Perego hranilica-ljuljačka Tatamia Stripes Black

Peg Perego hranilica-ljuljačka Tatamia Stripes Black

Tatamia je posebna! Ova višenamjenska hranilica obuhvaća tri proizvoda u jednom: ugodnu kolijevku, opuštajuću stolicu za ljuljanje i višenamjensku visoku stolicu. Tatamia će, od najranije dobi, naučiti vaše dijete kako je obrok s obitelji jednako zabavan kao i vrlo važan.

Peg Perego proizvodi nude vam najviše tehnološke i kreativne standarde, a Tatamia je jedan od predvodnika u Peg Perego proizvodima. Ova udobna, višenamjenska visoka stolica je zapravo 3 u 1, što će vam sačuvati kako novac tako i prostor. Možete ju koristiti kao udoban naslonjač i opuštajuću ljuljačku kada je vaša beba vrlo mala. Kada prijeđe 6 mjeseci iskoristite ju kao visoku stolicu, za obroke i igru, a nakon što napuni godinu dana, vaše dijete može sjediti s vama za stolom tijekom obroka. Za potpuno zadovoljstvo Tatamia ima 9 različitih visina, 4 pozicije ljuljačke (preko 150°) kao i anatomsko sjedalo. Kotačići na ovoj hranilici omogućit će vam lako i jednostavno pospremanje nakon korištenja, a za vrijeme korištenja blokirajte kotače kako bi vaše dijete bilo u potpunosti sigurno. Sklopljena Tatamia hranilica je kompaktna, lako se sprema i nosi. Dimenzije rasklopljene hranilice: 78x59x107cm; sklopljene: 50x35x94,5cm. Težina 14kg.
Šifra artikla 4060-01549
Vrsta Hranilice
Brand Peg Perego
Dob 0m-36m
Jamstvo 12 mjeseci
Website proizvođača Peg Perego
Nakon 60 godina izrade dječjih kolica, autosjedalica, hranilica i malih vozila za djecu, obitelj Peg Perego postala je poznata po dizajnu i izradi dječjih kolica i autića na baterije koji zadovoljavaju sve potrebe korisnika. U svim procesima proizvodnje koristi se najnovija napredna tehnologija koja je u skladu s međunarodnim sigurnosnim standardima.
Peg Perego je ponosan na svoju dugogodišnju tradiciju izrade, ali isto tako potiče i razvoj novih inovativnih proizvoda koji čine život lakšim i reflektiraju talijanske najsofisticiranije trendove. Originalne i maštovite ideje uz inteligentna rješenja proizlaze iz Peg Perego istraživanja. Tu su proizvodi za vas i vašu obitelj i vaš stil života. Pozivamo vas da uđete u Peg Perego svijet i otkrijete elegantniji, lakši i ugodniji život s vašim djetetom.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se