Košarica 0
Peg Perego Book 51 S Bloom Pink Jet

Peg Perego Book 51 S Bloom Pink Jet

Sve što vam je potrebno za vaše dijete u samo jednoj kupnji.
Ekskluzivan i dinamičan komplet 3u1 s puno dodatne opreme namijenjen djeci od rođenja do 3 godine starosti.
Komplet se sastoji od: konstrukcije za kolica Book Plus 51 S, Pop-up sjedala za kolica s kišnom navlakom, Navetta XL košare, Primo Viaggio Sl autosjedalice i torbe za kolica s podlogom za previjanje.

Dizajn i praktičnost osnovne su značajke konstrukcije za kolica Book 51 S. Njezini veliki kotači čine ga lako pokretljivim. G-Matic sustav za pričvršćivanje Switch sjedala, Navette XL ili autosjedalice Primo Viaggio SL na samu konstrukciju. Izrada od aluminija osigurava savršenu kontrolu i stabilnost, a ujedno minimalnu težinu same konstrukcije. Toliko okretan i kompaktan (51 cm širine) da ni najteži urbani izazovi, kao što su dizala, blagajne u supermarketima ili visoki rubnici ne predstavljaju problem. Ručno kontrolirano zaključavanje i otpuštanje prednjih kotača za istovremenu prilagodbu oba (rotirajući ili fiksni položaja) bez sagibanja. Soft-Ride kotači za kretanje bez napora na neravnom terenu, pločnicima ili opločnicima. Čvrsta ručka podesiva po visini presvučena je eko kožom. Sklopljena konstrukcija može sama stajati. Velika košara za pohranu stvari s "Easy Load" sustav. Easy Drive System: manje napora, više zabave, 360 ° okretnosti. Savršeno manevriranje na neravnom terenu, te 30% manje napora u odnosu na obične kolica. Veći stražnji kotači s centralnom kočnicom.
Dimenzije rasklopljene konstrukcije: 51x106x93 cm.
Dimenzije sklopljene konstrukcije: 51x85x35 cm.
Težina konstrukcije: 7,8 kg.
Pop-up sjedalo za kolica koje se okreće prema roditelju (za poglede ohrabrenja) ili u smjeru vožnje (za istraživanje svijeta). Navlaka košare dizajnirana je na način da se koristi i kao navlaka za noge za kolica, savršeno odgovara Pop-up sjedalu i pruža djetetu iznimnu udobnost. Sigurnost, okretnost i zabava - to su prioriteti. Sigurnosni remenčići u 5 točaka uporišta; prednja prečka, koja se lako otvara i zatvara, presvučena eko kožom. Konstrukcija za kolica zajedno sa sjedalom jednostavno se sklapa i rasklapa samo jednom rukom, bez obzira u kojem je smjeru sjedalo okrenuto. Sklopljena kolica mogu sama stajati, a tkanina nikada ne dotiče tlo. Ergonomsko sjedište kolica je izuzetno udobno, a leđni naslon i naslon za noge podesivi su u nekoliko položaja. Kupola je proširiva, s mrežastim prozorčićem i kukicom za omiljenu igračku.
Dimenzije sjedala: 41x51,5x40 cm.
Dimenzije sklopljenog sjedala: 41x19,5x56 cm.
Težina sjedala: 2,8 kg.
Dimenzije konstrukcije sa sjedalom: 59x106x94 cm.
Dimenzije konstrukcije sa sjedalom sklopljene: 59x85x39 kg.
Elegantna i udobna Navetta XL košara s G-Matic sustavom pričvršćivanja na konstrukciju kolica (samo jedan klik) namijenjena je djeci od 0 do 9 mjeseci starosti. Peg Perego Comfort sustav omogućuje istovremeno namještanje leđnog naslona i naslona za noge, i to iz vana, kako bi baša beba uvijek bila u idealnom položaju. Detalji koji čine razliku! Kukica za omiljenu igračku. Završna obrada navlake za košaru s profinjenim detaljima. Unutrašnjost košare opremljena malim džepićima za pohranu malih predmeta koji trebaju zaštitu (varalica, gazica...). Ergonomski oblikovana ručka za nošenje. Uz Navettu XL sigurnost nije samo dodatna opcija. Naveta XL osim što može poslužiti kao kolijevka kada ste kod kuće, idealna je za duga putovanja kao autosjedalica grupe 0 (do 10 kg težine).
Dimenzije košare: 45,5x67x87 cm.
Unutarnje dimenzije: 28x21x66 cm.
Težina: 5,3 kg.
Primo Viaggio SL autosjedalica namijenjena je djeci od rođenja do 13 kg težine, odnosno do 1 godine starosti (grupa 0+). Primo Viaggio ima integrirani umetak koji smanjuje djelovanje sila na djetetovu glav i vrat u slučajevima bočnih sudara. U cijelom svijetu priznata je Peg Perego kvaliteta. Autosjedalica Primo Viaggio SL u kombinaciji s Peg Perego Isofix bazom 0+1K dobitnik je najviše ocjene (5 zvjezdica) u svojoj kategoriji na strogim crash testovima provedenim od strane najzahtjevnijih međunarodnih organizacija (2013 ADAC, TSC, Stiftung Warentest, OAMTC). Međunarodno priznati certifikati ističu učinkovitost i prije svega sigurnost!
Adjustable Side Impact Protection štiti vaše dijete u slučajevima bočnih sudara, a prilagođava se kako vaše dijete raste. Zaštita glave i pojasevi podešavaju se istovremeno u 5 različitih položaja dok su pojasevi u 3 točke uporišta mekano podstavljeni kako bi pružili udobnost čak i kod duljih vožnji. Primo Viaggio SL montira se u vozilo na tri načina: pomoću sigurnosnih pojaseva u automobilu, pomoći Peg Perego Belted baze ili pomoći Peg Perego Isofix 0+1 baze.
Dimenzije autosjedalice: 43x65x60 cm.
Težina: 3,8 kg.
Autosjedalica je u skladu s europskom normom ECE R44/04.
Peg Perego torba kod koje je svaki detalj pomno osmišljen dolazi s praktičnom podlogm za previjanje.
Dimenzije torbe: 36,4x34,7x13 cm.
Šifra artikla komplet-0564
Vrsta Kolica 3 u 1
Brand Peg Perego

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se