Košarica 0
Peg Perego Autosjedalica Viaggio Surefix 2/3 Rouge

Peg Perego Autosjedalica Viaggio Surefix 2/3 Rouge

Autosjedalica grupe 2-3 (15-36kg). Mogućnost montiranja u automobilu pomoću pojasa ili pomoću pojasa i Surefix konektora.


ASIP sustav (Adjustable Side Impact Protection) pruža dodatnu zaštitu u slučaju bočnog udara kao i široki naslon za leđa.
Autosjedalica je namjenjena djeci od 3 do 12 godina starosti i pruža izuzetan osjećaj udobnosti na dužim putovanjima zahvaljujući položajima naslona za leđa, dok SUREFIX konektori pružaju maksimalnu sigurnost u vožnji.
Sjedalica je izuzetno lagana, jednostavna za korištenje te praktična za otklanjanje iz automobila u slučaju potrebe za dodatnom prostorom.
Sa svake strane autosjedalica ima pomične držače za čašu.
Dimenzije: 41,5x45,5x68,5cm; težina: 5,3kg.
Šifra artikla 4060-00935
Vrsta Grupa 2/3
Brand Peg Perego
Dob 3-12
Jamstvo 12 mjeseci
Nakon 60 godina izrade dječjih kolica, autosjedalica, hranilica i malih vozila za djecu, obitelj Peg Perego postala je poznata po dizajnu i izradi dječjih kolica i autića na baterije koji zadovoljavaju sve potrebe korisnika. U svim procesima proizvodnje koristi se najnovija napredna tehnologija koja je u skladu s međunarodnim sigurnosnim standardima.
Peg Perego je ponosan na svoju dugogodišnju tradiciju izrade, ali isto tako potiče i razvoj novih inovativnih proizvoda koji čine život lakšim i reflektiraju talijanske najsofisticiranije trendove. Originalne i maštovite ideje uz inteligentna rješenja proizlaze iz Peg Perego istraživanja. Tu su proizvodi za vas i vašu obitelj i vaš stil života. Pozivamo vas da uđete u Peg Perego svijet i otkrijete elegantniji, lakši i ugodniji život s vašim djetetom.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se