Košarica 0
Peg Perego autosjedalica Viaggio 2-3 Flex Crystal Black

Peg Perego autosjedalica Viaggio 2-3 Flex Crystal Black

Peg Perego Viaggo 2-3 Flex - fleksibilna autosjedalica koja prati rast vašeg djeteta od 3. do 12. godine života. Zaštita, sigurnost i napredna tehnologija.
Autosjedalica je namijenjena djeci od 3 do 12 godina starosti (15-36 kg).
Tehnološki napredna autosjedalica koja se može podesiti u nekoliko položaja čime osigurava sigurnost i zaštitu u svim fazama djetetovog života. Kada nije u uporabi autosjedalica se može preklopiti čime se čuva tkanina, a spremanje ne zauzima puno prostora.

4D sustav podešavanja.
Viaggio 2-3 Flex ima sve što je potrebno za sigurno i udobno putovanje. Zahvaljujući 4D sustavu podešavanja može se podesiti u 4 različita i međusobno neovisna smjera. Visina naslona za glavu može se podesiti u 5 različitih visina. Gornji dio, leđni naslon i naslon za glavu, može biti podešen u 3 različita položaja. Bočni štitnici pomiču se u širinu i proširuju autosjedalicu, za ni manje ni više nego, za 10 cm. Anatomski oblikovano sjedalo može se namjestiti jednom rukom u 5 različitih položaja.
Maksimum stabilnosti u zavojima jamči Surefix baza.
Viaggio 2-3 Flex montira se u automobilu na 2 načina: pomoću sigurnosnog pojasa automobila ili pomoću Surefix konektora integriranih u bazu autosjedalica zajedno s pojasom automobila. Zahvaljujući integriranoj Surefix bazi autosjedalica se uvijek ispravno postavlja u vozila s Isofix sustavom.
Inovativni Blind Lock sustav onemogućuje nehotično otkopčavanje autosjedalice.
Testiranje Surefix 2-3 Flex autosjedalice usmjeravno je na sigurnost svih osjetljivih područja djetetovog tijela.
Naslon za glavu s EPS-om povećava apsorpciju energije u slučaju sudara. A djeca, čak i ona viša, imaju maksimalnu sigurnost prilikom bočnih sudara.
Aluminijem ojačan naslon za glavu pojačava zaštitu od trzajnih ozljeda u slučaju frontalnih sudara, ali i zaštitu od stražnjih udara. Široki bočni štitnici pružaju maksimalnu sigurnost za ramena i prsa u slučajevima bočnih sudara.
Udobnost? Za Viaggio 2-3 Flex ona je standard.
Udobno, ergonomski oblikovano sjedalo izrađeno je od poliuretana, baš kao i prava sjedala automobila. Dva bočna držača bočica, široki leđni naslon i naslon za glavu, nekoliko položaja za ugodno drijemanje, praktična ručka za transport.
Preporuka je montaža autosjedalice u smjeru vožnje automobila na stražnjem sjedalu iz suvozača s uključenim zračnim jastukom.
Dimenzije autosjedalice: 44x56x66 cm (max 54x66x82xcm).
Dimenzije sklopljene autosjedalice: 44x60x25 cm.
Težina: 6,7 kg.
Autosjedalica je u skladu s europskom normom UN/ECE R44/04.
Šifra artikla 4060-02491
Vrsta Grupa 2/3
Brand Peg Perego
Dob 3-12
Jamstvo 12 mjeseci
Zemlja porijekla Italija
Dimenzije artikla 44x60x25 cm
Težina artikla 6.7 kg
Nakon 60 godina izrade dječjih kolica, autosjedalica, hranilica i malih vozila za djecu, obitelj Peg Perego postala je poznata po dizajnu i izradi dječjih kolica i autića na baterije koji zadovoljavaju sve potrebe korisnika. U svim procesima proizvodnje koristi se najnovija napredna tehnologija koja je u skladu s međunarodnim sigurnosnim standardima.
Peg Perego je ponosan na svoju dugogodišnju tradiciju izrade, ali isto tako potiče i razvoj novih inovativnih proizvoda koji čine život lakšim i reflektiraju talijanske najsofisticiranije trendove. Originalne i maštovite ideje uz inteligentna rješenja proizlaze iz Peg Perego istraživanja. Tu su proizvodi za vas i vašu obitelj i vaš stil života. Pozivamo vas da uđete u Peg Perego svijet i otkrijete elegantniji, lakši i ugodniji život s vašim djetetom.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se