Košarica 0
Peg Perego autosjedalica Viaggio 1-2-3 Daytona

Peg Perego autosjedalica Viaggio 1-2-3 Daytona

Peg Perego Viaggio 1-2-3 Via Isofix i Top Tether autosjedalica. Postojana sigurnost od 1 do 12 godina.
Autosjedalica je namijenjena djeci od 1 do 12 godina starosti (9-36 kg).
Viaggio 1-2-3 Via jamči maksimalnu sigurnost za sve osjetljive dijelove tijela djeteta prilagođavajući se svakoj fazi rasta djeteta.

Zahvaljujući integriranoj Isofix bazi Viaggio 1-2-3 Via autosjedalica jednostavno se montira u svako vozilo sa ugrađenim Isofix sustavom. Osim toga Top Tether omogućuje maksimalnu stabilnost autosjedalice čak i u zavojima.
4D sustav prilagodbe, odnosno prilagodba autosjedalice u 4 različita smjera, međusobno neovisna. Naslon za glavu može se podesiti u 6 različitih položaja. Gornji dio autosjedalice (naslon za glavu i leđni naslon) može se podesiti u 5 različitih položaja. Bočni štitnici pomiču se u širinu i to za 6 cm. Anatomsko sjedalo je podesivo u 5 položaja i to jednom rukom.
Viaggio 1-2-3 Via je testirana kako bi u svakoj situaciji zaštitila sve osjetljive točke djetetovog tijela. Izdašan naslon za glavu i bočni štitnici obloženi EPS-om pružaju maksimalnu sigurnost glavi i ramenima prilikom bočnih sudara čak i višoj djeci. Sjedište je ojačano čeličnim šipkama što jamči maksimalnu sigurnost čak i prilikom stražnjih udara.
Peg Pergov sustav Color Coding pobrinut će se za ispravnu montažu na Isofix sustav automobila, a Blind Lock sprječava nehotično otkopčavanje autosjedalice.
Viaggio 1-2-3 Via autosjedalica može se koristiti na dva načina: s integriranim pojasevima u 5 točaka sigurnosti (za djecu od 9 do 18 kg težine) i sa sigurnosnim pojasevima automobila (za djecu od 15 do 36 kg težine).
Divno je putovati sigurno, a putovati sigurno još je divnije!
Autosjedalica Viaggio 1-2-3 Via opremljena je udobnim anatomskim sjedalom napravljenim od materijala za izradu automobilskih sjedala, širokim leđnim naslonom i zaštitnim naslonom za glavu. Autosjedalica se može nagnuti u 5 položaja, a kod punog izduženja pogodna je za djecu do 36 kg težine. Dodatni anatomski umetak omogućuje prilagodbu sjedalice manjoj djeci.
Preporuka je montaža autosjedalice u smjeru vožnje automobila na stražnjem sjedalu iz suvozača s uključenim zračnim jastukom.
Tkanina autosjedalice se skida i periva je na niskim temperaturama.
Dimenzije autosjedalice: 44x59,5x54,5 cm (max. 50x85x54,5 cm).
Težina: 11,83 kg.
Autosjedalica je u skladu s europskom normom ECE R44/04.
Šifra artikla 4060-02500
Vrsta Grupa 1/2/3
Brand Peg Perego
Dob 1-12
Jamstvo 12 mjeseci
Zemlja porijekla Italija
Dimenzije artikla 44x59.5x54.5 cm
Težina artikla 11.8 kg
Nakon 60 godina izrade dječjih kolica, autosjedalica, hranilica i malih vozila za djecu, obitelj Peg Perego postala je poznata po dizajnu i izradi dječjih kolica i autića na baterije koji zadovoljavaju sve potrebe korisnika. U svim procesima proizvodnje koristi se najnovija napredna tehnologija koja je u skladu s međunarodnim sigurnosnim standardima.
Peg Perego je ponosan na svoju dugogodišnju tradiciju izrade, ali isto tako potiče i razvoj novih inovativnih proizvoda koji čine život lakšim i reflektiraju talijanske najsofisticiranije trendove. Originalne i maštovite ideje uz inteligentna rješenja proizlaze iz Peg Perego istraživanja. Tu su proizvodi za vas i vašu obitelj i vaš stil života. Pozivamo vas da uđete u Peg Perego svijet i otkrijete elegantniji, lakši i ugodniji život s vašim djetetom.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se