Košarica 0
Pećnica Electrolux EZB3400AOX

Pećnica Electrolux EZB3400AOX

Ugradbena pećnica sa 7 funkcija na vrući zrak zapremine 60 L.
Pomoću ove višenamjenske pećnice svako će jelo imati izvrstan okus. A budući da ravnomjerno širi toplinu svaki će zalogaj biti jednako slastan.
Staklo na ovim dvostrukim vratim pećnice jednostavno je za čišćenje. Možete potpuno skinuti vrata i njihove staklene ploče i brzi ih sve očistiti.
Energetski razred: A
Mogućnost pečenja na dvije razine;
Emajl jednostavan za čišćenje i klizni gornji grijač za jednostavno čišćenje;
Premaz protiv otisaka prstiju;
Rashladni ventilator;
Roštilj;
Elektronske funkcije pećnice: zvučni signal, minutni podsjetnik, vrijeme, kraj, trajanje;
Duljina električnog kabela: 1.1 m;
Dimenzije za ugradnju V׊×D (mm): 593 x 560 x 550;
Dimenzije uređaja V׊×D (mm): 590 x 594 x 560.
Napomena Iznimno za artikle iz asortimana bijele tehnike, rok dostave je do 5 radnih dana.
Šifra artikla 41040-00609
Tip uređaja Ventilatorske
Brand Electrolux
Energetski razred A
Boja Inox
Šifra proizvođača EZB3400AOX
Jamstvo 2 godine
Dimenzije artikla 59,0 x 59,4 x 56,0 cm
Electrolux je globalni lider u proizvodnji kućanskih uređaja i uređaja za profesionalnu uporabu s godišnjom prodajom većom od 40 milijuna proizvoda kupcima u 150 zemalja svijeta. Kompanija se usredotočila na inovacije koje su promišljeno dizajnirane i temeljene na opsežnom istraživanju navika potrošača i profesionalaca, kako bi u potpunosti zadovoljili njihove stvarne potrebe. Proizvodni program Electroluxa čine hladnjaci, zamrzivači, perilice rublja i posuđa, usisavači, štednjaci i klima uređaji pod svjetski priznatim robnim markama kao što su Electrolux, AEG, Zanussi.
Electrolux Grupa pokušava osigurati da svi njezini proizvodi, usluge i proizvodnja pridonose održivom razvoju. Zbog toga je svrha dizajna proizvoda smanjenje negativnih učinaka na okoliš za cijelog trajanja životnog vijeka proizvoda uz neprestani nadzor sirovina, potrošnje energije i onečišćenja u svrhu poboljšanja. Grupacija ima proaktivan pristup prema zakonodavstvu o zaštiti okoliša i potiče dobavljače da preuzmu ista načela zaštite okoliša koja koristi i tvrtka Electrolux. Grupacija Electrolux primila je 2007. godine nagradu Europske komisije za kontinuiranu primjenu mjera za poboljšavanje energetske učinkovitosti.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se