Košarica 0
Pećnica Electrolux EOC5751FAV

Pećnica Electrolux EOC5751FAV

S ovom pećnicom s pirolitičkim samočišćenjem dobit ćete istinsku čistoću samo jednim dodirom - pretvarajući ostatke u pepeo koji se može obrisati. Ona vam čak može i reći kada joj je čišćenje potrebno. Zaslon na dodir sve funkcije tipke stavlja vam na dohvat, uključujući MyFavourite opciju, 9 postavljenih opcija kuhanja, opciju za brzo zagrijavanje i 14 opcija podgrijavanja. Sustav zagrijavanja UltraFanPlus s iznimno velikim ventilatorom i dizajn usmjeravanja zraka omogućuju da se vaša jela ravnomjerno ispeku bez obzira na to gdje se u pećnici nalaze. S našom novom pećnicom energetske klase A+ uštedite energiju i smanjite račune.
Učinkovita izolacija, elektronska kontrola topline i višeslojna staklena vrata s reflektirajućom oblogom pomažu u poboljšanju energetske učinkovitosti i smanjenje rasipanja energije. Zahvaljujući izvrsnoj izolaciji vrata ostaju hladna. Nikada se ne zagrijavaju na temperaturu koja je za 20°C veća od sobne temperature, uvijek su sigurna na dodir. Sonda za pečenje pruža vam virtualni pogled unutar hrane tako da možete provjeriti kako se peče. Nadalje, isključuje pećnicu kad je jelo spremno.
Višefunkcijska pećnica s kružnim grijačem.
Razine pečenja: 3. Opcija brzog zagrijavanja. Sonda za pečenje. Pirolitičko samočišćenje. Podsjetnik za pirolitičko čišćenje. Automatski prijedlog temperature. Automatski programi prilagođeni težini namirnica. Elektronsko reguliranje temperature. Funkcija zaključavanja. Sigurnosna blokada upravljačke ploče. Sigurnosno zaključavanje za zaštitu djecu sprečava slučajno uključivanje uređaja. Prikaz zaostale temperature.
Automatsko osvijetljenje pećnice prilikom otvaranja vrata. Jednostavno čišćenje vrata. Ventilator prestaje raditi u slučaju otvaranja vrata. Rashladni ventilator se uključuje automatski prilikom uključivanja pećnice. Rashlađuje elektronske komponente i vanjski dio pećnice.
Plitice isporučene s pećnicom: 1 plitica za pečenje kolača, čisti emajl, 1 siva emajlirana plitica za skupljanje masnoća.
Rešetke isporučene s pećnicom: 1 kromirana žičana polica.
VelvetClosing ® za nježno zatvaranje vrata. Automatska funkcija isključivanja pećnice. Spremanje programa koji najviše koristite. Grijač za grill. Teleskopske vodilice TR1LV.
Čuvanje topline za uštedu energije.
Maksimalna priključna snaga: W 3500.
Razina buke: dB(A) 48.
Vrsta unutrašnjosti pećnice Large.
Raspon temperature 30°C - 300°C.
Duljina kabela: m 1.5.
Utikač Schuko.
Napon: V 220-240.
Potreban osigurač 16.
Postavljanje proizvoda ugradbeno.
Klasa energetske učinkovitosti A+.
Potrošnja energije sa konvencionalnim načinom rada (kWh/ciklusu) 0.99.
Potrošnja energije u načinu rada s ventilatorom (kWh/ciklusu) 0.69.
Vrsta napajanja pećnice električna.
Zapremnina (l) 71.
Dimenzije VxŠxD: mm 594x594x567.
Dimenzije za ugradnju VxŠxD: mm 590x560x550.
Napomena Iznimno za artikle iz asortimana bijele tehnike, rok dostave je do 5 radnih dana.
Šifra artikla 41040-01203
Tip uređaja S pirolizom
Brand Electrolux
Energetski razred A+
Jamstvo 24 mjeseca
Dimenzije artikla 59.4x59.4x56.7 cm
Težina artikla 29.8 kg

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se