Košarica 0
Pećnica Electrolux EEC2400BOX

Pećnica Electrolux EEC2400BOX

Ugradbena pirolitička pećnica zapremine 60 L.
S pećnicom s pirolitičkim samočišćenjem, profesionalnu razinu čistoće možete postići jednim dodirom tipke. On pretvara ostatke u pepeo koji se može obrisati vlažnom krpom.
S okretnim prekidačima i LED zaslonom, ovo sučelje pruža vam jednostavnu kontrolu. Odaberite trajanje kuhanja i vrijeme početka i završetka. Kad je pećnica isključena, na zaslonu će se prikazivati vrijeme.
Pomoću ove višenamjenske pećnice svako će jelo imati izvrstan okus. A budući da ravnomjerno širi toplinu svaki će zalogaj biti jednako slastan.
Staklo na ovim dvostrukim vratim pećnice jednostavno je za čišćenje. Možete potpuno skinuti vrata i njihove staklene ploče i brzi ih sve očistiti.
Zahvaljujući izvrsnoj izolaciji vrata ostaju hladna. Nikada se ne zagrijavaju na temperaturu koja je za 20°C veća od sobne temperature, uvijek su sigurna na dodir.
Postizanje najboljih rezultata roštiljanja, čak i s malim jelima, brzo je i lako s velikim roštiljem ove pećnice.
9 funkcija
Energetska klasa: A;
Dvije razine pečenja;
Automatski prijedlog temperature i elektronsko reguliranje temperature;
Sigurnosna blokada upravljačke ploče;
Prikaz zaostale temperature;
Rashladni ventilator;
4-struko staklo na vratima;
Premaz protiv otisaka prstiju;
Dimenzije za ugradnju V׊×D (mm): 593 x 560 x 550;
Dimenzije uređaja V׊×D (mm): 590 x 594 x 560;
Duljina električnog kabela: 1,1 m.
Napomena Iznimno za artikle iz asortimana bijele tehnike, rok dostave je do 5 radnih dana.
Šifra artikla 41040-00608
Tip uređaja S pirolizom
Brand Electrolux
Energetski razred A
Boja Inox
Šifra proizvođača EEC2400BOX
Jamstvo 2 godine
Dimenzije artikla 59,0 x 59,4 x 56,0 cm
Electrolux je globalni lider u proizvodnji kućanskih uređaja i uređaja za profesionalnu uporabu s godišnjom prodajom većom od 40 milijuna proizvoda kupcima u 150 zemalja svijeta. Kompanija se usredotočila na inovacije koje su promišljeno dizajnirane i temeljene na opsežnom istraživanju navika potrošača i profesionalaca, kako bi u potpunosti zadovoljili njihove stvarne potrebe. Proizvodni program Electroluxa čine hladnjaci, zamrzivači, perilice rublja i posuđa, usisavači, štednjaci i klima uređaji pod svjetski priznatim robnim markama kao što su Electrolux, AEG, Zanussi.
Electrolux Grupa pokušava osigurati da svi njezini proizvodi, usluge i proizvodnja pridonose održivom razvoju. Zbog toga je svrha dizajna proizvoda smanjenje negativnih učinaka na okoliš za cijelog trajanja životnog vijeka proizvoda uz neprestani nadzor sirovina, potrošnje energije i onečišćenja u svrhu poboljšanja. Grupacija ima proaktivan pristup prema zakonodavstvu o zaštiti okoliša i potiče dobavljače da preuzmu ista načela zaštite okoliša koja koristi i tvrtka Electrolux. Grupacija Electrolux primila je 2007. godine nagradu Europske komisije za kontinuiranu primjenu mjera za poboljšavanje energetske učinkovitosti.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se