Košarica 0
Pampers Premium Care Pelene 2 - 160 komada, mjesečno pakiranje

Pampers Premium Care Pelene 2 - 160 komada, mjesečno pakiranje

Uz ovaj artikl darujemo vam 12 komada Pampers podloga za previjanje u vrijednosti od 59,99 kn!

Kako bi iskoristili ovu pogodnost potrebno je odabrati gratis artikl te nastaviti sa kupovinom. Nakon toga u košarici će vam se pojaviti gratis artikl, kojeg ne izbacujete iz košarice. Ukupan iznos biti će umanjen za njegovu vrijednost.

Novi Pampers Premium Care donosi naše najbolje pelene sa zaštitom kože s 5 zvjezdica koju prati i svilenkasta mekoća iznutra i izvana. Štoviše, to su prve i jedine pelenama s upijajućim kanalima za do 12 sati suhoće. Pružite svojoj bebi najbolju Pampersovu njegu. Kupnja pelena u Pampersovom mjesečnom paketu čini nabavku pelena jednostavnijom i praktičnijom, ostavljajući vam više vremena za važnije stvari.
Nova svilenkasta mekoća za zaštitu kože s 5 zvjezdica; Svilenkasta mekoća: svilenkasto mekani materijali za nježnu kožu; Upijajući kanali: ravnomjerna distribucija za do 12 sati suhoće; Prozračni materijali: protok zraka pomaže u zaštiti bebine kože; Indikator mokre pelene: poplavi kada je pelena mokra; Rastezljive strane: za udobnost i zaštitu od propuštanja; Prorez za pupak: osmišljeno za bebine prve dane.
Šifra artikla 4060-01859
Vrsta Jednokratne pelene
Brand Pampers
Veličina 2 (Mini)
Dimenzije artikla 38.2x39.5x22.8 cm
Težina artikla 3.472 kg

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se