Košarica 0
Ottolina ide u školu

Ottolina ide u školu

Upoznajte Ottolinu, izuzetno ljupku i simpatičnu djevojčicu koja živi sa svojim najboljim prijateljem gospodinom Munroeom u Velegradu, u tornju kojeg svi zovu Paprenka.
Upoznajte Ottolinu, izuzetno ljupku i simpatičnu djevojčicu koja živi sa svojim najboljim prijateljem gospodinom Munroeom u Velegradu, u tornju kojeg svi zovu Paprenka. Njezini su roditelji gotovo stalno na putu jer su poznati sakupljači, ali joj se redovito javljaju razglednicama. No, Ottolina je dobro zbrinuta okružena ljudima koji paze da joj ništa ne nedostaje i da se ne osjeća usamljeno. Jednog je dana šetajući parkom upoznala svoju novu prijateljicu Cecily Lawrence Forbes III. s njezinim kućnim ljubimce ponijem Žvakijem. Cecily je osebujna djevojčica nevjerojatne mašte koju je Ottolina odmah zavoljela. Cecily pohađa Školu za drugačije nadarenu djecu pa je i Ottolina odlučila poći. Škola se Ottolini izuzetno svidjela, jedino se malo boji da ona jednostavno nije drugačije nadarena. Vlasnica škole, Alice B. Smith, u to nimalo ne sumnja. Gospodina Munroea više brine što se pojavljuje duh za kojeg se priča da noću opsjeda školu. Kako će hrabra i znatiželjna Ottolina otkriti svoju drugačiju nadarenost uz pomoć novih prijatelja, pročitajte u ovom predivno ilustriranom romanu.

Ova je knjiga nevjerojatno prekrasan spoj teksta i čarobnih ilustracija koja će oduševiti male čitatelje svojom profinjenom pričom s kojom će se svatko moći poistovjetiti istovremeno pokušavajući otkriti svoju drugačiju nadarenost.


O autoru:
Ovaj nagrađivani ilustrator svake nedjelje u časopisu Observer objavljuje strip vezan uz političke događaje. Za ilustracije naslovnica dobio je mnoštvo najvažnijih nagrada, a njegovi autorski roman The Goth Girl and a ghost of a mouse dobio je nagradu Costa Children's Award 2013. Serija o Ottolini prevedena je u 32 zemlje svijeta.
Živi u Brightonu uz plažu sa ženom i troje djece.
Šifra artikla 4010-11758
Književni žanr Dječji roman
Autor Chris Riddell
Broj stranica 172
Uvez Meki
Izdavač Profil knjiga d.o.o.
Godina izdanja 2016.
Izdanje Prvo
Dimenzije artikla 14,5x20,4x0,325
Težina artikla 330 g

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se