Košarica 0
Ono u što sam sigurna

Ono u što sam sigurna

U velikoj diskreciji najslavnija američka televizijska voditeljica Oprah Winfrey proteklih šest mjeseci pripremala je – zajedno sa svojim timom – jedan vrlo zanimljiv dar za žene koje prate njen rad i koje je poštuju i vole. U ožujku ove godine ona je bila najavila da će u rujnu objaviti knjigu u kojoj će iznijeti svoje misli i svoje savjete ženama kako da vode ispunjeni i sretni život. Ona je takve savjete davala već dulje vrijeme u svojim kolumnama u svojem magazinu "O", a sada je probrala najbolje dijelove iz njih te skupila u ovoj knjizi.
Nakon te objave Oprah Winfrey i njen tim nije davao nikakve izjave o knjizi, koja se pripremala u velikoj tajnosti. Ona je svojim američkim i inozemnim izdavačima stavila oštre upute kako ta knjiga treba biti opremljena i prezentirana, zabranila je svaki "celebrity" publicitet, jer je njena želja bila da to bude intimna knjiga kojom se jedna žena obraća drugima pomažući im da budu sretne i zadovoljne sa svojim životom, svojim tijelom, svojim vezama i prijateljstvima.
Knjiga ima neobičan naslov, kakav imaju i njene kolumne – "Ono u što sam sigurna". Evo kako je sama u uvodu svoje knjige napisala kako je taj naslov nastao.

Šesnaest godina i puno razmišljanja kasnije, to mi je postalo središnje pitanje u životu: Na kraju svega, u što sam ja doista sigurna? O tome sam pitanju pisala u svakom broju magazina 'O', štoviše, 'Ono u što sam sigurna' naziv je moje mjesečne kolumne – a vjerujte mi, i dalje ponekad teško dolazim do odgovora. U što sam sigurna?"
Da bi to ustanovila odlučila se da objavi ovu knjigu, da bi to provjerila pregledala je svoje kolumne, izabrala najbolje dijelove, te se oni nalaze u ovoj knjizi. O tome kaže:
"Dok budete čitali sve pouke s kojima sam se ja mučila, zbog kojih sam plakala, bježala od njih, vraćala im se, mirila se s njim, smijala se zbog njih i u konačnici u njih postala sigurna, nadam se da ćete si početi postavljati to pitanje koje je meni tada postavio Gene Siskel. Znam da ćete tada pronaći nešto fantastično jer pronaći ćete sebe."
Šifra artikla 4010-08960
Književni žanr Biografije
Autor Oprah Winfrey
Broj stranica 230
Uvez Meki
Izdavač Profil knjiga
Godina izdanja 2014
Izdanje Prvo

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se