Košarica 0
Olivin ocean

Olivin ocean

Besplatno pročitaj poglavlje

Prekrasna priča o odrastanju s realističnim likovima i snažnim emocijama, dobitnica prestižne književne nagrade za mlade, Newbery Honor, knjiga Olivin ocean vaše će dijete, ali i dijete u vama, nagraditi nježnošću, tugom, radošću i ljubavlju.
U nadahnutom hrvatskom prijevodu Lare Hölbling Matković stiže nam djelo proslavljenog, višestruko nagrađivanog autora i ilustratora slikovnica i romana za djecu, Kevina Henkesa, s kojim ćemo i mi, makar na trenutak, dotaknuti ocean.

Možda će vas zanimati

Martha Boyle i Olive Barstow mogle su biti prijateljice. Ali sada je za to prekasno – sve što je ostalo nakon tragične pogibije jedne od njih tajanstvene su veze između djevojčica koje su pohađale isti razred i čuvale iste tajne, a da toga nisu bile svjesne. Nakon što Olivina majka Marthi pokloni dio dnevnika svoje kćeri, ona će shvatiti kako su mogle a i trebale, biti prijateljice. Dvanaestogodišnja djevojčica, koja želi biti spisateljica i obožava ocean, na samo jednoj stranici saznat će sve što je trebala znati o svojoj bivšoj kolegici: Olive je također htjela biti spisateljicom i vidjeti ocean, a nadala se i bolje upoznati Marthu, jer ona joj je bila najdraža osoba u cijelom razredu...
Šifra artikla 4010-01119
Književni žanr Dječji roman
Autor Kevin Henkes
Broj stranica 216
Uvez Tvrdi
Izdavač Algoritam
Biblioteka Arboretum
Godina izdanja 2007.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se