Košarica 0
Odvažni Graško

Odvažni Graško

Graško je oduvijek maštao o tome da napusti svoju mahunu i upozna svijet izvan nje. Kada mu dom postane tijesan zbog novodozrelih zrnaca s kojima baš i nije pronašao zajednički jezik, njegova želja za odlaskom, slobodom i pustolovinama postaje sve veća. U trenutku kada dozna da je njegova sudbina završiti u konzervi graška, donosi odluku o bijegu i uzima sudbinu u svoje ruke! Doznajte što ga lijepoga, ali i opasnoga čeka u vanjskome svijetu, a ako nabasate na mahunu s rupicom, znajte da je upravo iz nje zbrisao odvažni Graško!

Možda će vas zanimati

Firuz & Erdo istanbulski su autorsko-ilustratorski dvojac koji nam donosi seriju slikovnica za najmlađe koje su čitatelji diljem Turske, Brazila, Indonezije, Češke i mnogih drugih zemalja već zavoljeli. Živopisne ilustracije protkane zanimljivim, šaljivim, ali prvenstveno poučnim tekstom oduševit će najmlađe i potaknuti ih na razmišljanje i razgovor o temama i likovima koje će upoznati.
Ove slikovnice nas svojim temama, dijalozima i likovima potiču na radoznalost, promišljanje o umjerenosti, prihvaćanju različitosti, dobroti, prijateljstvu, poslušnosti, iskrenosti, upornosti, odlučnosti… Potiču pozitivna ponašanja i vrijednosti. Uživajte čitajući i gledajući ih, a još više uživajte u razgovoru s vašim mališanima.
Šifra artikla 4010-11579
Književni žanr Slikovnice
Autor Firuz & Erdo
Broj stranica 24
Uvez Meki
Izdavač Profil knjiga d.o.o.
Godina izdanja 2016
Izdanje Prvo
Dimenzije artikla 20x20x0.2 cm
Težina artikla 75 g

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se