Košarica 0

Mondo Internet Supershop - mjesto komforne kupovine

Mondo je mjesto online kupovine u Hrvatskoj gdje, osim što nudimo proizvode i usluge, težimo stvaranju kvalitetnog odnosa s kupcima gradeći jedinstveno iskustvo za vas. Svjesni smo modernih zahtjeva internetskih kupaca, ali i tradicionalnih vrijednosti naših korisnika.

Nudimo atraktivno sučelje kroz koje se s lakoćom mogu pregledati proizvodi u nizu kategorija, što uključuje i ekskluzivne ponude, uz razne pogodnosti kupovine. Našim korisnicima pružamo 100% sigurnu kupnju i zaštitu podataka te uvijek dostupnu pomoć korisničke podrške. Takvim pristupom težimo izgradnji odnosa s našim kupcima na povjerenju i sigurnosti.

Uživajte u komforu online kupovine!

 

Izdavač:

Tvrtka: TISAK d.d.

Sjedište i adresa: Slavosnka avenija 11a, 10 000 Zagreb

Osobni identifikacijski broj (OIB): 75917721668

Matični broj subjekta (MBS): 080001453

Registarski sud: Trgovački sud u Zagrebu

Temeljni kapital društva: 2.386.58,00 HRK

Godina osnivanja: 1972.

Žiro račun: 2390001-1100017753

Banka: Hrvatska poštanska banka, Jurišićeva 4, 10 000 Zagreb

Uprava i nadzorni odbor

Direktor Društva: Hrvoje Kraljević

Predsjednik Nadzora odbora: Hrvoje Balent

Članovi Nadzornog odbora: Marijan Alagušić, Domagoj Jelenc, Drago Matošević, Luka Cvitan, Ramakrishna Venkata Addamki, James Pearson

Izvanredni povjerenik: Ante Ramljak (imenovan Rješenjem St-1138/17 od 10.04.2017.)

Opći uvijeti korištenja

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka

Kontakt e-mail tisak@tisak.hr

Kontakt centar: 072 000 001

Žiro račun: 2390001-1100017753

Banka Hrvatska poštanska banka, Jurišićeva 4, 10 000 Zagreb

Tisak d.d.

Tisak je najveći maloprodajni lanac kioska te vodeći hrvatski distributer tiskovina, duhanskih proizvoda, prepaid bonova i start paketa telekom operatera te ostalih proizvoda.

Tisak je ujedno i jedina distribucijska kuća koja svaki proizvod može u roku od 24 sata distribuirati na bilo koje mjesto u Hrvatskoj, 365 dana u godini.

Tisak je i jedini domaći veletrgovac koji osigurava dnevnu dostavu svih vrsta tiskovina, cigareta i duhanskih proizvoda, prepaid bonova za mobilnu telefoniju te ostale komercijalne robe na području cijele Hrvatske svim vrstama kupaca bez obzira na veličinu - malim obiteljskim prodavačima, lokalnim trgovačkim društvima, kao i najvećim nacionalnim trgovačkim lancima.

Tisak, kao moderna tvrtka koja prati svjetske trendove, neprestano teži unapređenju poslovnih procesa i pružanju najboljeg svojim kupcima.

Povodeći se načelom zadovoljnog klijenta, Tisak ima za cilj samo jedno, a to je maksimizirati zadovoljstvo vjernih kupaca kvalitetom usluge i profesionalnošću i ljubaznošću svojih zaposlenika.

Dokaz tomu brojne su usluge koje Tisak nudi u svom portfelju a koje kupcima omogućuju zadovoljenje svih svojih potreba na jednom mjestu – TISAKfoto, TISAKcopy, TISAKbizz, Franck Café COFFEE TO GO, Podigni NOVAC (Cash Advance), plaćanje računa s 2D barkodom, igre na sreću Hrvatske lutrije, karte za javni gradski prijevoz ZET i Butra, m-kupi, SMS ENC bonovi, Paysafecard i Ekesh bonovi te prodaja ulaznica iz Eventim sustava za sva važnija kulturna i sportska događanja.

Tisak tako postaje jedinstveno odredište za kupnju koje nudi najširi asortiman i najbolju uslugu.

Molimo pričekajte...

Continue shopping
View cart & checkout
Continue shopping
View cart & checkout