Košarica 0
No Man's Sky PS4

No Man's Sky PS4

Inspiriran klasičnom znanstvenom fantastikom i njezinim neodoljivim osjećajem za avanturu i maštu, Hello Games predstavlja igru ​​neviđenih razmjera i ambicija.

U No Man’s Sky ćete istraživati beskonačan svemir gdje ćete otkriti jedinstvene i nikada prije viđene planete i oblike života.

Jedna tajna leži u središtu galaksije, neodoljivi impuls koji vas privlači na epsko putovanje kako bi otkrili pravu prirodu svemira. Vaše putovanje će biti nabijeno opasnostima, nailaziti ćete na neprijateljska stvorenja i nemilosrdne svemirske pirate; kako bi preživjeli, morat ćete pripremiti, nadograđujući svoj brod, odijelo i naoružanje.

Bilo da se odlučite za borbu, trgovinu ili istraživanje, svaka odluka koju činite ima posljedice, oblikujući vaše putovanje dok zalazite sve dublje No Man's Sky.
Istražite svemir mogućnosti
S više od 18.446.744.073.709.551.616 (18 kvintilijun) mogućih planeta, No Man's Sky proceduralno generira galaktiku dajući igračima jedinstvenu priliku da istražite svijet koji nitko nikada nije posjetio prije. Istraživanje je u potpunosti besprijekorno, bez zaslona za učitavanje, bilo da letite iz svemira na površinu planeta ili jurite između solarnih sustava.

Kreirajte svoj put do središta galaksije
Bilo da se smatrate trgovcem, istraživačem ili borcem, ne postoji u načinu na koji igrate No Man's Sky. Možete klizati između više stilova igranja bez ikakvih problema, od pirata do rudara, lovaca do istraživača, no imajte na umu da svaka akcija može imati trajne posljedice.

Podijelite svoja otkrića
Svatko počinje No man's Sky na vanjskom rubu iste neistražene galaksije. Kako napredujete, naići ćete na bezbroj neotkrivenih solarnih sustava, planeta, oblika života i još mnogo toga. Možete podijeliti svoja otkrića s drugim igračima, imenujući ih i dodajući ih na Galaktičku karta, zauvijek povezano s vašim PSN ID. Također možete podijeliti nevjerojatne prizore na koje naiđete koristeći PlayStation 4 SHARE funkciju.

Svemirska borba na velikoj skali
Stvarajte neprijatelje i sklapajte saveze pridružujući se bitkama između frakcija koje se nalaze u galaksiji. Sudjelujte u smjelim napadima na trgovačke konvoje i hrabrim napadima na kapitalne brodove, prisvojite plijen i nadogradite vaša oružja. Budite oprezni u odlukama, jer pomažući jednoh frakcija znači da njihovi neprijatelji postaju vašim.

Trgujte putem kroz galaksiju
Nasilje nije jedini put do uspjeha. Otkrivanjem rijetkih resursa i trgovanje njima gdje su najvredniji, će vam pomoći skupiti bogatstvo koje možete zamijeniti za nadogradnje i brodove koji mogu nositi više tereta. Nagrade će biti velike, ali ćete time privuči pozornost nemilosrdnih svemirskih pirata.

Pripremite se za istraživanje
Nadogradnjom vaših motora možete putovati dalje i brže, gurajući granice poznate galaksije. Nadogradnja odijela će vam pomoći u zaštiti od zračenja i ekstremnih uvjetima koji će ubiti nespremne. Što ćete naći u ovim novim dostupnim zonama?

Otkrijte društvenu galaksiju
Galaksija je živuće mjesto, sa trgovačkim konvojima koji putuju između zvijezda, pirata, policijskih i vojnih brodova uvijek spremni za akciju te planeta koji bujaju životom. Istu galaksiju dijele svi igrači u No Man's Sky. Možda ćete vidjeti rezultate njihovih djela, kao i vaša vlastita?
Šifra artikla 40206-00800
Platforma PlayStation 4
Žanr Akcijske / Avanture
Izdavač Sony Computer
Godina izdanja 2016
Minimalna dob 7

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se