Košarica 0
Nisi ti kriva

Nisi ti kriva

Ova knjiga nije vodič za pronalaženje muža ili žene, niti je akcijski plan duhovne obnove koja će vas pripremiti za ljubav. Umjesto toga, ovo je autoričin pokušaj da raščisti dio smeća kojim nas je društvo zatrpalo i koje nas otuđuje od vlastitih instinkta.
Knjiga Sare Eckel Što sa mnom nije u redu nalik je na utjehu najbolje prijateljice, samo što dolazi u ukoričenom obliku. Hrabra, duhovita i mudra, podsjetnik je ženama bez partnera da je suosjećanje sa samom sobom najbolji protuotrov za pretežno negativne povratne informacije prilikom izlazaka i upoznavanja. Svim ženama koje nisu u vezi, a željeli bi biti, Sara Eckel govori ono što bi žene koje su se kasnije udale željele reći sebi samima u vrijeme kad su bile mlađe i nesigurne.
Dijelom budistički učitelj, a dijelom društveni kritičar, Sara Eckel pobija uvriježene mitove o upoznavanju, izlascima i braku te nudi utjehu i korisne savjete onima kojima dugotrajan samački život teško pada.
Vlastitim iskustvima i duhovitim primedbama, autorica usmjerava čitatelje da se povežu s vlastitim zrncem mudrosti koje „zna“ da se ne moramo mijenjati i da smo savršeno vrijedni ljubavi takvi kakvi jesmo. Umjesto da budemo uporno nesretni jer se ne ostvaruje naša želja o zagrljaju idealnog partnera, autorica nas upućuje kako da pogledamo oko sebe i prihvatimo sami sebe i ono što nam nudi život koji prolazi pored nas.
Šifra artikla 4010-10714
Autor Sara Eckel
Broj stranica 200
Uvez Meki
Izdavač Profil knjiga
Godina izdanja 2015
Izdanje 1

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se