Košarica 0
Multipraktik Braun FP5150 crni

Multipraktik Braun FP5150 crni

Kuhanje je lako poput pjesme – zahvaljujući novim inteligentnim unaprijed definiranim programima: samo odaberite program (miksanje ili miješenje tijesta), a uređaj će sam inteligentno odabrati savršenu brzinu i trajanje postupka. Braun multipraktik vam nudi: program za miješenje tijesta, program za miksanje, program za drobljenje leda, opcija pulsirajućeg rada, univerzalna posuda plastika (2,0 L), nastavak za tijesto, nastavak za mlaćenje/miješanje, umetci za ribanje i rezanje na ploške - nehrđajući čelik, umetak za usitnjavanje (grubo i fino) - nehrđajući čelik, disk za pomfrit, nastavak s blenderom od plastike (1,5 L), cjedilo za agrume.
Perivo u perilici posuđa
BPA-free

Iznimno moćan, a izuzetno kompaktan
Sa snagom 1000 W svaki se izazov u pripremi hrane uspješno savladava. Izuzetno kompaktan dizajn znači da će uređaj lako pronaći svoje mjesto na radnoj površini u svakoj kuhinji.
Svestranost visoko kvalitetnih nastavaka
Jedan uređaj, mnoštvo mogućnosti: multipraktik donosi trostruko iskustvo – sjeckanje, rezanje na kriške, mlaćenje i miješenje tijesta, te vrhunske rezultate miksanja kada se koristi nastavak s blenderom.
Posude i nastavci bez Bisfenola A (BPA-free)
Samo najbolje za vaše zdravlje i praktično korištenje – materijal od kojeg su napravljene sve posude i nastavci koji dolaze u kontakt s hranom ne sadrži Bisfenol A. Sustav DualControl s varijabilnom brzinom
Postojanje unaprijed definiranih brzina jamči trenutačne i vrlo ujednačene rezultate, bez potrebe za prolaženjem kroz svih 11 brzina.
Šifra artikla 41010-00936
Brand Braun
Vrsta Multipraktici
Šifra proizvođača G0210800
Jamstvo 2 godine

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se