Košarica 0
Mrvice o hrani

Mrvice o hrani

Besplatno pročitaj poglavlje




Najzabavnija knjiga o hrani Branke Sacher, jedine Hrvatice koja je završila elitnu parišku akademiju "Cordon Bleu".

Možda će vas zanimati

Zanima li vas na primjer jelovnik posljednje večere poslužene na Titanicu? Znate li da se jedna sorta krumpira zove banana, a jedna sorta rajčice ananas? Ili da su stari Kinezi od svih štapića za jelo najviše cijenili srebrne? U ovoj knjizi prikupljene mrvice o hrani upravo su to, niz malih, ludih začina našem uobičajenom poznavanju hrane.

Šifra artikla 4010-00331
Književni žanr Politika/Povijest
Autor Branka Sacher
Broj stranica 292
Uvez Tvrdi
Izdavač Fraktura
Biblioteka Specijalna izdanja
Godina izdanja 2011.
Jezik izvornika Hrvatski
Izdanje Prvo

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se