Košarica 0
Motorna kosilica Ryobi 2u1 RLM1956MEB (Dom)

Motorna kosilica Ryobi 2u1 RLM1956MEB

Motorna kosilica za travu 2u1. Njezine funkcije malčiranja i bočnog bacanja zadovoljiti će vaše potrebe za urednim travnjakom.
Kućište od 56cm za veću širinu reza. Ležajevi na kotačima. Funkcija malčiranja fino sjecka i raspoređuje pokošenu travu na tlo kao prirodno gnojivo. Karakteristika bočnog bacanja omogućuje kosilici da kosi visoku i tvrdu travu. Subaru OHC motor obujma 190cm³/5,5KS. Podešavanje visine košenja je individualno u 7 pozicija, 19-76mm. Kotači sa ležajevima.
Šifra artikla 41030-00139
Vrsta Motorne kosilice
Brand Ryobi
Motor Subaru OHC EA190V
Obujam motora 190cm³/5,5KS
Širina otkosa 56 cm
Jamstvo 2 godine
Težina artikla 30kg
Website proizvođača Ryobi Tools
Ryobi je izvorno Japanska tvrtka, koja sada pripada multinacionalnoj grupaciji TTi koja proizvodi uređaje za zahtjevnije korisnike. Jedna je od najvećih i najinovativnijih tvornica alata u svijetu. Pod vodstvom njemačkih inžinjera Ryobi razvija i proizvodi uređaje koji se prije svega odlikuju visokom kvalitetom, pouzdanošću i lakoćom uporabe, a sve to uz povoljan omjer cijene i kvalitete. Menadžment Ryobi-a radi na svojoj čvrstoj i zavidnoj reputaciji zahvaljujući poznavanju kakav vrtni alat ljudi zapravo žele. Svaki Ryobi uređaj kombinacija je izvrsne učinkovitosti i dokazane pouzdanosti, što Ryobi čini prvim izborom za korisnike.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se