Košarica 0
Moj muškarac - Predaja

Još pregleda

  • Moj muškarac - Predaja

Moj muškarac - Predaja

Besplatno pročitaj poglavlje
Treći dio senzacionalne erotske trilogije koja je osvojila svijet.

Zamak, mjesto gdje je započela strastvena ljubavna veza Ave O'Shea i Jessea Warda, puni se gostima. Ovo bi trebao biti najsretniji dan u njihovim životima. Ava je prihvatila da nikada neće ukrotiti Jessejevu žestinu, a to i ne želi. Njihova je ljubav moćna, a povezanost koju dijele silovita. I baš kad ona pomisli da je konačno prodrla ispod njegove zatvorene vanjštine, pojavljuju se nova pitanja i Ava počinje sumnjati da je Jesse onakav kakvim se predstavlja. On predobro zna kako da je odvede na mjesto najdublje ekstaze... No, hoće li je dovesti i na rub očaja? Vrijeme je da ovaj muškarac stavi karte na stol...

Šifra artikla 4010-08966
Književni žanr Erotski roman
Autor Jodi Ellen Malpas
Broj stranica 560
Uvez Meki
Izdavač Fokus komunikacije
Godina izdanja 2014
Izdanje Prvo

Komentari korisnika

Što reći o završnici trilogije Moj muškarac?

Autor: Lea (3.10.2014.)
“Predaja” se nadovezuje na “Kaznu” pa tako pratimo vjenčanje Ave i Jesseja te zavrzlame koje nastaju odmah nakon tog velikog dana. Po običaju, mladi bračni par se žestoko posvađa no uskoro dolaze do zaključka kako ne mogu jedno bez drugog jer ih veže čvrsta veza te se više ni ne trude biti “normalni”, pokoravati se standardima te raditi ono što se od njih očekuje. Zakunu se da ih više nikada ništa ne će rastaviti, što nije laka misija jer će ih dočekati problemi kakve nisu ni sanjali.

U “Predaji” konačno upoznajemo Gospodara Zamka u punom smislu a šokantnu prošlost otkriva sâm te na površinu izlaze razlozi za njegovih čudnih postupaka i pretjerivanja. Zbog toga njega i Avu gledamo u potpuno drugačijem svjetlu a njihova naizgled divlja i kaotična veza počinje imati smisla i što je najbitnije, ostaje takva. To je zbilja impresivno jer autorica je ostala vjerna njihovim karakterima – nisu se promijenili preko noći niti se priča odjednom pretvorila u bajku a njihovi životi u idilične i mirne. Iako su mi se nekoliko puta i Jesse i Ava činili nenormalnima, treća knjiga ih ogoljuje do kraja i prikazuje što stoji iza njihovih postupaka te ih približava čitatelju koji napokon može shvatiti sve one lude sitnice koje čine njihovu vezu tako zanimljivom i vatrenom.

Ava je to najbolje opisala:
“Naše normalno. I ja volim naše normalno. Naše normalno je Jesse koji me voli tako silovito da gubi razum. I ja koja uzvraćam tu ljubav. I ja koja ga prihvaćam sa svim njegovim izazovnim ponašanjem. Stvarno sam sve prihvatila.”

Najveće iznenađenje je sâm Jesse. Iako ga kroz knjigu prate teška priznanja, njegov je lik nekako opušteniji pa postaje duhovit i pristupačan. Pojedini djelovi knjige nerijetko su me nasmijali do suza što je još jedan od dokaza koliko je kvalitetno napisana pošto je postignuta odlična ravnoteža kako bi priča čitatelju bila zanimljiva i zabavna a s druge strane uvjerljiva. Nova saznanja o Jesseju ubojita su u kombinaciji s njegovom neodoljivošću. U ovoj će knjizi on ogoliti svoju dušu, objasniti neke postupke koji su često bili nerazumni i iritantni, no nikako ne će ispasti mekušac (ni nama ni njegovoj Avi). Jesse Ward u “Predaji” jednostavno obara s nogu. Ako vam se sviđao u “Opsesiji” i “Kazni”, nakon čitanja “Predaje” u potpunosti ćete poludjeti za njim i ne ćete lako sići sa Sedmog Jessejeva neba.

Nakon završetka priče dočekat će vas epilog u kojem govori sam Jesse. Satima sam ga odbijala pročitati jer sam znala - jednom kada to učinim, gotovo je. Rijetke su knjige od kojih se tako teško “rastajem”. Obično jedva čekam kraj i požurujem da dovršim, no nove osobine likova u knjizi i nove okolnosti u kojima se nalaze jednostavno tjeraju da poželite još jedan nastavak (dobro, dva ili tri).

Ovo je najbolja knjiga iz trilogije, što nije čest slučaj. Zbilja je lijep primjer kako bi kvalitetna trilogija trebala izgledati – napeta do samog kraja, puna neočekivanih zapleta, s lijepim raspletom i krajem koji nije napisan na silu te sadrži faktor iznenađenja. Iako me već prva knjiga Jodi Ellen Malpas osvojila, tek nakon čitanja kompletne trilogije mogu potvrditi da je zbilja kvalitetna autorica.

Preporuka svima koji vole vruće ljubiće – uz gospodina Warda zaboravit ćete tko je gospodin Grey!

Veselim se novoj knjizi koju je izdavač najavio za travanj 2015.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se