Košarica 0
Moj muškarac - Opsesija (Knjige)

Moj muškarac - Opsesija

Besplatno pročitaj poglavlje

"Jedina konkurencija planetarno poznatoj trilogiji 50 nijansi. J. E. Malpas nova je kraljica erotskog romana. " - Daily Mail


"Vrelo... užareno – ovaj je roman nešto posebno. Jedan od onih o kojima razmišljate još dugo nakon što sklopite korice." - ScandaliciousBookReviews.comMlada i samosvjesna dizajnerica interijera Ava O'Shea i ne sluti što je čeka na prvom sastanku u Zamku. Vjeruje da je riječ o običnim konzultacijama s nekim vremešnim bogatašem iz provincije, no njezin život naglavačke okreće Jesse Ward, neopisivo privlačan i bogat nasljednik raskošnog posjeda. Ava nije svetica, niti mu se takvom želi prikazati, no svijet strasti i neslućene požude koji se otvara pred njom u hipu je pretvara u ovisnicu. Jesse je silno dominantan i prepun samopouzdanja, ali i zastrašujućih tajni. Zavođenje se pretvara u igru živaca, sklapanje mozaika koji se Avi možda i neće svidjeti...

Šifra artikla 4010-05782
Književni žanr Erotski roman
Autor Jodi Ellen Malpas
Broj stranica 486
Uvez Meki
Izdavač Fokus komunikacije
Godina izdanja 2014.
Izdanje Prvo

Komentari korisnika

Tko je ono Mr. Grey?????

Autor: Lea (5.6.2014.)
U prvom djelu ove izrazito napete trilogije koja izaziva, kako sam naslov sugerira, opsesiju, upoznajemo neodoljivog Gospodara Zamka i mladu dizajnericu Avu te početak njihova vatrenog odnosa.

Natpis na knjizi obećava da je ovo jedina knjiga koja zaista može konkurirati trilogiji Pedeset nijansi. Pošto je tržište trenutno preplavljeno knjigama koje obećavaju isto, krenula sam s ovom knjigom oprezno, imajući na umu da bi ovo mogla biti samo lošija kopija megapopularne trilogije.

Oh, kako sam (hvala Bogu) bila u krivu! Nije da ne obožavam gospodina Greya i sve njegove nijanse (i igrice, hehe), ali Opsesija mi se još više dopala! Konačno knjiga koja je na mene ostavila ništa manje snažan dojam i za koju mogu reći da mi se u potpunosti sviđa. To je predivna, pikantna priča o magnetskoj privlačnosti između dvoje ljudi ali bez elemenata BDSM-a, pomagala i sličnog, no natoč tome, intenzivnija od Pedeset nijansi. Moram istaknuti da mi se „kazna“ Gospodara Zamka izrazito sviđa, a mislim da će se dopasti i vama.
Likovi su mi fantastični, moram li uopće napominjati?

Glavni lik Opsesije, neodoljivi Jesse Ward, toliko je šarmantan i prelijep da ću ga još noćima sanjati. Kao pravi alfa mužjak, odmah preuzima kontrolu nad Avom i njihovom vezom, te ne prihvaća ne kao odgovor... Ava, naravno, daje otpor koliko god može i izbjegava vezu s njim, no svaki puta kada se nađe u blizini dotičnog gospodina, iskre frcaju na sve strane (i vjerujte, osjetit ćete trnce niz kralježnicu samo čitajući) te oni završe u strastvenom zagrljaju (no, i mnogo više od zagrljaja), što mi se dopalo jer ne ostavlja čitatelja frustriranog glavim ženskim likom i njenom glupošću... Bravo Ava, obožavam te. Ona je sama po sebi vrlo inteligentna žena i nikako nije svetica, ali u blizini Gospodara Zamka jednostavno si ne može pomoći. Kad malo razmislim o tome, na njenom mjestu, ni ja ne bih imala mnogo izbora. Jako joj zavidim, da mi je barem sat vremena biti na njenom mjestu i osjetiti toliku ljubav, strast i privrženost.

Kraj? Oh, taj kraj! Vrlo neočekivan, bolno napet, spektakularan – ja sam bila valjda više šokirana nego gospođica Ava takvim sljedom događaja. Jednostavno me tako oduševio, odlično je zamišljen i nije „već viđeno“ – da ću čim izađe nastavak stajati u redu odmah ujutro kako bi ga kupila i pročitala, jer svakako želim saznati sve mračne tajne misterioznog gospodina Warda!

Knjiga koja vas definitivno neće ostaviti ravnodušnima, koja ispunjava sve kriterije; koju ćete sigurno pročitati još mnogo, mnogo puta...

Three, two, one, zero baby! Na čitanje Opsesije!

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se