Košarica 0
Moj muškarac - Kazna

Još pregleda

  • Moj muškarac - Kazna

Moj muškarac - Kazna

Besplatno pročitaj poglavlje

Drugi dio senzacionalne erotske trilogije koja je osvojila svijet. Senzualno i erotično; idelano štivo za ljubitelje E.L.James i Sylvije Day.


Kad je postala svjesna čime se točno bavi muškarac njezinog života, Ava O’Shea, mlada dizajnerica interijera, pokušala je pobjeći iz te veze i spasiti se. Međutim, Jesse Ward nije čovjek koji se predaje tako lako. Ponesena sirovom požudom i strašću, Ava odlučuje njihovoj vezi dati novu priliku i ne sluteći kakva joj sve iznenađenja sprema njezin posesivni i dominantni muškarac. Šokirana i prestravljena svijetom u kojem se našla, Ava odlučuje konce njihove veze čvrsto preuzeti u svoje ruke.

Šifra artikla 4010-05954
Književni žanr Erotski roman
Autor Jodi Ellen Malpas
Broj stranica 478
Uvez Meki
Izdavač Fokus komunikacije
Godina izdanja 2014.
Izdanje Prvo

Komentari korisnika

Nastavak Opsesije.... :)

Autor: Lea (1.7.2014.)
Kazna se nastavlja odmah gdje Opsesija završava.

U samom startu brilijantno je opisana razdvojenost Ave i Jesseja i jako mi je drago da taj dio nije izbjegnut već su opisane duboke emocije koje proživljavaju jer su izgubljeni jedno bez drugog. Ti trenuci možda najbolje opisuju njihovu ljubav. Nakon što si priznanju koliko su glupi bili, priči ne fali napetosti. Neke se stvari u njihovom odnosu mijenjaju, neke ostaju iste. Iako razjašnjavaju mnogo toga, njihova veza je i dalje turbulentna, sa puno uspona i padova (tj. svađa i mirenja) jer svako malo nailaze na nove prepreke – tajne, zahtjeve kojima se ne žele pokoriti, tuđe spletke... Cijela priča je nabijena velikom dozom emocija pa vas u ovom nastavku neće zarobiti samo gospodin Ward već i orgomna, nezaustavljiva i luda ljubav koju osjećaju jedno za drugo. Malpas nas vješto uvlači u svijet glavnih likova – bit ćete ljuti kada oni budu ljuti, ali i osjećati leptiriće i uzbuđenje kada se priča okrene u tom smjeru.

U ovom je nastavku neodoljivi gospodin Ward mnogo otvoreniiji – ne, nije se još uvijek desilo čudo i puno toga zadržava za sebe što ga i dalje čini poželjnim i tajanstvenim, no njegovi osjećaji više nisu samo neobuzdiva sila koja vlada njime već ih i verbalizira. Moram priznati, uz svo uzbuđenje i napetost kod iznenadnih prepreka, djelovi gdje Ava i Jesse jedno drugom iskazuju ljubav i privrženost su mi najdraži.

Nakon šokantnog kraja Opsesije čeka vas ništa manje interesantan nastavak koji je čak puno intenzivniji (ako je to moguće). Iskre frcaju na sve strane, osjećate njihov bijes, bol, patnju, ljubav i najbitnije, borbu da ta ljubav opstane. Upravo to čini ovu knjigu tako posebnom. Malpas je napravila odličnu priču te ne ćete ni sekunde imati osjećaj da je ovaj nastavak samo razvučeni dio Opsesije ili dugačka uvertira u završetak trilogije. Uz silne napete zaplete koji će konstantno glavne likove stavljati na kušnju, ova knjiga se ne ispušta iz ruku.

"Znao sam da si ona prava čim sam te ugledao.
Ona prava?
Ona koja će me vratiti u život.
Kako si znao?
Jer mi je srce ponovo zakucalo."

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se