Košarica 0
Modna dizajnerica - Rock glamur

Modna dizajnerica - Rock glamur

Besplatno pročitaj poglavlje
Rasplamsaj maštu i postani modna dizajnerica vjenčanica, svečanih haljina, rock-odjeće i odjeće za
top-modele! Zabavi se kreiranjem i dizajniranjem!

Možda će vas zanimati

Četiri nova naslova donose omiljene i uvijek popularne teme za djevojčice koje vole maštati, crtati, kreirati i dizajnirati.

U prvom dijelu svake knjige nalaze se modeli koje je potrebno odjenuti u skladu s temom knjige, pa se tako pred mlade dizajnerice postavlja izazov osmišljavanja modnih kombinacija odijevanja top-modela, mladenki, djevojaka koje vole rokersku i glamuroznu odjeću te svečane haljine.

Nadahnuće možeš potražiti u primjerima već odjevenih djevojaka ili kreirati nešto potpuno drugačije. Nebrojeno je kombinacija i mogućnosti, stoga uzmi boje i škare pa se prepusti mašti.

Knjiga donosi i papire s uzorcima tkanina na kojima možeš crtati odjeću, cipele i modne dodatke, a nakon toga možeš ih izrezati i pričvrstiti ili nalijepiti na modele. Odaberi najprikladnije boje i uzorke za svoje odjevne ideje.

Kombiniraj odjeću koju sama stvoriš s onom već kreiranom u knjizi, po želji crtaj po modelima i ukrasi ih naljepnicama i šljokicama. Poigraj se raznim kombinacijama, bojama i materijalima. Ne zaboravi na obuću i modne dodatke.

Kreiraj, maštaj, zabavi se!
Šifra artikla 4010-10759
Književni žanr Kreativne aktivnosti
Autor Eleonora Barsotti
Broj stranica 68
Uvez Meki
Izdavač Profil knjiga
Godina izdanja 2015
Izdanje 1

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se