Košarica 0
Mit o sreći

Mit o sreći

Koristeći se rezultatima mnogobrojnih istraživanja, te citatima iz mnogih stručnih članaka i eseja, svojim neponovljivim i šarmantnim stilom pisanja autor će nas uvjeriti i dokazati nam kako sreća nipošto nije ono što mislimo. Uzevši to u obzir, ne iznenađuje kako je ova knjiga 2007. godine osvojila nagradu britanskog Kraljevskog društva za najbolju znanstvenu knjigu (bivšu nagradu Aventis) i kako je brzo postala bestselerom i jednim od najvećih publicističkih hitova te godine. Algoritam vam ponosno predstavlja novo,
osvježeno izdanje jedne od najpopularnijih
publicističkih djela posljednjih godina.

Možda će vas zanimati

“Apsolutno fantastična knjiga koja će uzdrmati vaša duboko ukorijenjena vjerovanja o tome kako naš um funkcionira. Nevjerojatno zabavna, Mit o sreći je savršen vodič i uvid u neke od najzanimljivijih ikad provedenih istraživanja. Mislite da znate što vas usrećuje? Ne znate dok ne pročitate ovu knjigu.”
STEVEN D. LEVITT, autor knjige Freakonomics

“Psihološka detektivska priča o jednom od najvećih misterija naših života.”
MALCOLM GLADWELL, autor knjige Treptaj

“Svatko će uživati čitajući ovu knjigu, a neki od nas požalit će što je i sami nisu napisali. Rijetko se pruža prilika da toliko naučite o ovako važnoj temi, istovremeno se zabavljajući.”
DANIEL KAHNEMAN, dobitnik Nobelove nagrade za ekonomiju

Većina nas provede život usmjeravajući se prema najboljoj od svih mogućih budućnosti, a onda otkrijemo da sutrašnjica rijetko ispadne onako kako smo se nadali. Zašto? Kako će nam Daniel Gilbert, psiholog sa Sveučilišta Harvard, spretno i spremno objasniti, kad ljudi pokušaju zamisliti što im budućnost donosi, čine neke temeljne pogreške. Baš kao što se sjećanje nama poigrava kad se osvrćemo u prošlost, tako se naša mašta nama poigrava kad pokušavamo gledati unaprijed.
Šifra artikla 4010-09559
Književni žanr Znanstvena publicistika
Autor Daniel Gilbert
Broj stranica 292
Uvez Meki
Izdavač Algoritam
Biblioteka Facta Light
Godina izdanja 2014.
Izdanje drugo (novi format)

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se