Košarica 0
Mikrovalna pećnica Samsung MS23F301TAK

Još pregleda

  • Mikrovalna pećnica Samsung MS23F301TAK

Mikrovalna pećnica Samsung MS23F301TAK

Mikrovalna pećnica snage 800 W i zapremine 23 L.
Pripremite domaća jela za nekoliko minuta uz mikrovalnu pećnicu Samsung Muse3.
Napredna tehnologija, poboljšane funkcije i i vrhunski dizajn su značajke koje omogućuju dobro pripremljenu hranu uz istodobnu uštedu vremena i energije.
Zahvaljujući mikrovalnoj pećnici Samsung, praktična jela koja samo treba podgrijati zamijenite zdravim domaćim jelima. Uz 20 unaprijed programiranih načina kuhanja svježu hranu možete pripremiti za nekoliko minuta.
Ukrasite svoju kuhinju elegantnom mikrovalnom pećnicom F300G čija je prednja strana od crnog stakla smještena u kućište brušenog uzorka s odgovarajućom ručkom i kristalno plavim zaslonom te detaljnim srebrnim brojčanikom.
Mikrovalna pećnica odlikuje se glatkom unutrašnjošću od keramike koju je jednostavno čistiti te se s vremenom neće izgrebati ili izgubiti boju. Antibakterijska unutrašnjost otporna je na ogrebotine i stvorena da traje.
Dobijte uvijek savršeno kuhana jela zahvaljujući sustavu trostruke distribucije – mikrovalovi dolaze iz triju utora u unutrašnjost pećnice osiguravajući bolju rasprostranjenost i precizniju distribuciju topline.
Dimenzije (Š x V x D): 33 x 21,1 x 32,4 cm.
Led displej, elektronske i mehaničke kontrole.
Šifra artikla 41010-00481
Brand Samsung
Vrsta Mikrovalne pećnice
Boja crna
Jamstvo 24 mj
Dimenzije artikla 33 x 21,1 x 32,4 cm

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se