Košarica 0
Mehrzer inox plitki lonac s poklopcem 24 cm

Još pregleda

  • Mehrzer inox plitki lonac s poklopcem 24 cm
  • Mehrzer inox plitki lonac s poklopcem 24 cm
  • Mehrzer inox plitki lonac s poklopcem 24 cm
  • Mehrzer inox plitki lonac s poklopcem 24 cm
  • Mehrzer inox plitki lonac s poklopcem 24 cm
  • Mehrzer inox plitki lonac s poklopcem 24 cm

Mehrzer inox plitki lonac s poklopcem 24 cm

Mehrzer plitki lonac s poklopcem promjera 24 cm. Pripemite najukusnije jelo pomoću ovog plitkog lonca zapremnine 4,4 l i visine 11 cm. Lako se čisti i jednostavno održava. Poklopac i rub lonca nemaju utore pa tako nema ni rizika od zadržavanja hrane i stvaranja bakterija.
Jedinstveno inox posuđe Mehrzer, proizvedeno od francuskog, visokokvalitetnog CrNi 18/10 nehrđajućeg čelika, superiorne je kvalitete, iznimne funkcionalnosti i suvremenog dizajna. Inox posuđe Mehrzer se može koristiti na svim tipovima grijaćih ploča i pogodno je za pranje u perilici.

Možda će vas zanimati

Mehrzer INOX posuđe ne koristi kemijske premaze i kao takvo je dokazano zdravstveno ispravno obzirom da nema otpuštanja kemijskih elemenata u hranu. Posuđe je proizvedeno od francuskog nehrđajućeg čelika provjerene kvalitete i sljedivosti što osigurava da je svaki proizvedeni komad Mehrzer posuđa 100% zdravstveno ispravan. Učvršćivanje troslojnog akutermalnog dna debljine 9 mm izrađeno je „Impact tehnologijom“ koja omogućava ravnomjerno raspoređivanje topline, a zbog same debljine dna temperatura vašeg jela održava se i do 5 sati nakon što ste posuđe maknuli s izvora topline. Ručke su napravljene od lijevanog nehrđajućeg čelika i spojene su na posudu elektronskim zavarivanjem, tako da se neće pretjerano zagrijavati ukoliko nisu izravno izložene izvoru topline. Ručka je osmišljena tako da odložite kuhinjsko pomagalo na poklopac. Funkcionalne ručke omogućuju vam i da postavite poklopac na ručku te će tako sva tekućina s poklopca ponovo završiti u loncu. Nakon kuhanja, svaki je poklopac vruć, ali s Mehrzer posuđem možete odliti višak tekućine bez da dodirujete vrući poklopac. Rub lonca zaobljen je kako bi se spriječilo podlijevanje tekućine po loncu. Blago konusan oblik lonca omogućit će vam spremanje lonaca jedan u drugi čak i ako se radi o istim dimenzijama. Vrhunski i neuništivi materijali korišteni za izradu Mehrzer posuđa omogućili su jamstvo od čak 100 godina.
Šifra artikla 4100-00250
Brand Mehrzer
Vrsta posuđa Lonci
Sastav inox
Boja inox
MEHRZER JE VIŠE.
Naša misija je spojiti nove tehnologije i znanstvena dostignuća te kroz odabir najbolje kvalitete materijala predstaviti proizvode koji će unaprijediti Vašu svakodnevnicu.
Mehrzer su proizvodi vrhunske kvalitete koji će u Vaše domaćinstvo unijeti osjećaj sigurnosti i ponosa. Pažljivo osmišljeni, strogo kontrolirani, Mehrzer proizvodi postat će dio vaše obitelji iz generacije u generaciju.
U današnje vrijeme je najvažnije u kuću unijeti kvalitetan i zdrav proizvod umjesto robe sumnjivog porijekla. MEHRZER je jedinstveno posuđe vrhunske kvalitete, iznimne funkcionalnosti i suvremenog dizajna. Proizvedeno od visokokvalitetnih europskih materijala.
Vrhunska tehnologija i strogo kontroliran proces u svakoj fazi proizvodnje čine da ovo posuđe zadovoljava najviše svjetske standarde.
Zahvaljujući inovativnom multifunkcionalnom dizajnu MEHRZER donosi perfekciju u pripremanju hrane.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se