Košarica 0
Maša i muzej

Maša i muzej

Maša obožava posjećivati muzeje. Muzeji su za nju poput oživljenih slikovnica. Svaki je bajka za sebe. Muzeji su za nju čarobna mjesta u kojima se uvijek dobro zabavi, nauči i vidi mnogo stvari za koje nije ni znala da postoje.

Možda će vas zanimati

U Prirodoslovnom su je dočekali leptiri, tigrovi, sove, vukovi, papige... i pravi morski pas. U Muzeju grada Zagreba je bila tijekom fašnika jer se tada u njemu održavaju "žive slike", što znači da se ljudi zaposleni u muzeju pretvaraju u osobe iz davnih vremena. U Hrvatskom školskom muzeju vratili su se u prošlost, u vrijeme potkraj 19. stoljeća. Mašu su najviše dojmile uredne bilježnice, ispisane perom i tintom. U Etnografskom muzeju su umjesto ulaznice donijeli neku igračku. Čak je i njezin brat Luka, koji inače ne voli muzeje, uživao gledajući autiće. Stoga nije nimalo čudno što su muzeji za Mašu čarobna mjesta.

Knjiga Maša i muzej je iz serijala o Maši koji samostalno premašuje brojku od 10 000 prodanih primjeraka od izlaska početkom 2012., a čiji je lik Maša vrlo popularan među najmlađima. Djeca će se u Mašinim zgodama zasigurno prepoznati i uživat će u njezinim neobičnim dogodovštinama koje su zapravo priče iz njihove vlastite svakodnevice.

Šifra artikla 4010-04529
Književni žanr Slikovnice
Autor Sanja Pilić
Broj stranica 48
Uvez Tvrdi
Izdavač Mozaik knjiga
Biblioteka Sanja Pilić za mlade
Godina izdanja 2014.
Izdanje Prvo

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se