Košarica 0
MAM sterilizator

MAM sterilizator

U sterilizatoru istovremeno možete sterilizirati do najviše 7 bočica sa širokim vratom ili 9 klasičnih bočica ili lončića za pijenje. Po želji možete istovremeno sterilizirati bočice sa širokim vratom i klasične bočice. Gornja košara sterilizatora omogućuje da u stroju za pranje suđa operete i brojne dodatke, kao što su sisač, navoji bočica, pločice za učvršćivanje ili dude. Nakon čišćenja u stroju za pranje, dodatke zajedno s košarom namjestite u sterilizator i sterilizirajte ih. Uz bočice, lončiće i dodatke, možete sterilizirati i sve predmete koji podnose prekuhavanje (molimo Vas da dobro proučite upute za uporabu pojedinačnog proizvoda). Sterilizacijom ćete uništiti klice koje uzrokuju brojne bolesti, i protiv kojih se bebin imunski sistem još ne može dovoljno učinkovito suprotstaviti. Nakon što se sterilizirani dijelovi ohlade, možete ih odmah upotrijebiti. Brza i pouzdana parna sterilizacija – bez dodanih kemikalija. Djeluje uz pomoć vode, koju na 95 – 97°C zagrije grijača ploča (nalazi se u donjem dijelu sterilizatora). Zagrijavanjem, voda se mijenja u paru dok god je sterilizator uključen. Para doseže sve dijelove proizvoda koje sterilizirate. Ukoliko tijekom steriliziranja ispari sva voda, uređaj se automatski isključi, ali se zbog zaostale topline pare sterilizacija nastavlja još nekoliko minuta. Ukoliko poklopca sterilizatora nećete dizati, sterilizirani proizvodi će bez klica u sterilizatoru ostati još približno 3 sata. Čim sterilizator otvorite, proizvodi mogu doći u kontakt s klicama koje uzrokuju bolesti. Sterilizator za svoje djelovanje potroši jako malo vode i električne energije.
Šifra artikla 4060-01489
Vrsta Sterilizacija
Brand MAM
Dob 0m+
Spol Unisex
Zemlja porijekla Njemačka
Težina artikla 0.9
Poduzeće Mam sa svojom 30-godišnjom tradcijom, od samoga početka razvija i prodaje optimalne proizvode za bebe.
Sve je počelo kada je tim sastavljen od znanstvenika, pedijatara i dizajnera kreirao prvu MAM dudu i tako postavio nove standarde u pogledu oblika i funkcionalnosti koji su se održali do danas. Sve MAM dude i sisači zrađene su od svilenkasto mekanog silikona ili lateksa i ne sadrže bisfenol A.
MAM proizvodi izrađuju se u Europskoj uniji prema vrlo zahtjevnim standardima i ne sadrže bisfenol A. Dostupni su u širokoj paleti živih boja i oblika.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se