Košarica 0
MAM pumpica za prsa

Još pregleda

  • MAM pumpica za prsa

Mam pumpica za prsa

Nastavak za prsa sa četiri mekana jastučića za masažu dojke. Pumpica se može okrenuti za 360°, što omogućava da odaberete položaj koji vam najviše odgovara. Kotačići na ručki reguliraju protok mlijeka. Sastoji se od četiri dijela (nastavak za prsa, silikonski ventil, bočica i ručka). Jednostavna za upotrebu.
MAM pumpica za izdajanje mlijeka sastoji se od samo četiri dijela, pa je njeno korištenje krajnje jednostavno i ugodno za mamu. Podesivi lijevak blago je savijen i okreće se za 360 stupnjeva, što omogućuje mami da nađe što najudobniji položaj. Na vrhu lijevka su mekani jastučići koji osiguravaju lako postavljanje pumpe na dojke i ugodan osjećaj na koži. Usisna snaga može se prilagoditi majčinim potrebama.
Mlijeko se izdaja u bocu u kojoj se može čuvati u hladnjaku ili zamrzivaču. Također, savršeno stane u svaku torbu, pa bočicu s mlijekom uvijek možete ponijeti sa sobom. MAM pumpica se jednostavno montira i demontira, a lako ju je oprati i sterilizirati. Ne sadrži tvari štetne po zdravlje, poput PVC materijala, ftalata i bisfenola A.
Šifra artikla 4060-01490
Vrsta Dojenje
Brand MAM
Dob 0m+
Spol Žene
Zemlja porijekla Kina
Dimenzije artikla 26x8 23 cm
Težina artikla 500 g
Poduzeće Mam sa svojom 30-godišnjom tradcijom, od samoga početka razvija i prodaje optimalne proizvode za bebe.
Sve je počelo kada je tim sastavljen od znanstvenika, pedijatara i dizajnera kreirao prvu MAM dudu i tako postavio nove standarde u pogledu oblika i funkcionalnosti koji su se održali do danas. Sve MAM dude i sisači zrađene su od svilenkasto mekanog silikona ili lateksa i ne sadrže bisfenol A.
MAM proizvodi izrađuju se u Europskoj uniji prema vrlo zahtjevnim standardima i ne sadrže bisfenol A. Dostupni su u širokoj paleti živih boja i oblika.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se