Košarica 0
Mam grickalica Bite&Relax s trakom, 2+ mj, zelena

Još pregleda

  • Mam grickalica Bite&Relax s trakom, 2+ mj, zelena

Mam grickalica Bite&Relax s trakom, 2+ mj, zelena

Grickalica Bite & Relax umiruje razdražljive desni kod djece. Inovativnog je oblika, izrađena od različitih materijala, koji smanjuju bol prilikom izbijanja zuba. Vrlo je lagana i zbog toga je primjerena i za najmanju djecu. Grickalica je pričvrščena na trakicu te je djetetu uvijek pri ruci. Jedinstven 3D oblik potiče motorički razvoj djeteta. Ova grickalica namijenjena je za prednje zubiće.
Posebno dizajnirana za prednje zube, s četiri različite površine za neporedno ublažavanje bolova. Izuzetno lagana te ju dojenče jednostavno drži. S praktičnom trakom odlična za putovanja. Potiče razvoj finih motoričkih sposobnosti.
Šifra artikla 4060-02085
Vrsta Dude varalice
Brand MAM
Dob 2m+
Spol Unisex
Zemlja porijekla EU
Dimenzije artikla 17.5x9.5x3.2 cm
Težina artikla 30 g
Poduzeće Mam sa svojom 30-godišnjom tradcijom, od samoga početka razvija i prodaje optimalne proizvode za bebe.
Sve je počelo kada je tim sastavljen od znanstvenika, pedijatara i dizajnera kreirao prvu MAM dudu i tako postavio nove standarde u pogledu oblika i funkcionalnosti koji su se održali do danas. Sve MAM dude i sisači zrađene su od svilenkasto mekanog silikona ili lateksa i ne sadrže bisfenol A.
MAM proizvodi izrađuju se u Europskoj uniji prema vrlo zahtjevnim standardima i ne sadrže bisfenol A. Dostupni su u širokoj paleti živih boja i oblika.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se