Košarica 0
Mam anti-colic bočica 260 ml, bež

Mam anti-colic bočica 260 ml, bež

Patentirani oblik sa otvorima (rupicama) na dnu bočice smanjuje pojavu grčeva (kolika) kod beba jer rupice na dnu propuštaju zrak u bočicu i tako spriječavaju stvaranje vakuuma. Ako prestanete dojiti vaše dijete, ova će bočica biti najbolja zamjena stvarnom dojenju. Anti Colic bočicu možete sterilizirati u mikrovalnoj pećnici.

- 260 ml
Zahvaljujući svilenkastom sisaču Silk Teat prijelaz s dojenja na pijenje iz bočice je jednostavnije. Inovativno dno bočice s ventilacijskim rupicama omogućuje lakši protok mlijeka što spriječava gutanje zraka i smanjuje pojavu kolika.
Šifra artikla 4060-01955
Vrsta Hranjenje na bočicu
Brand MAM
Dob 0m+
Spol Unisex
Zemlja porijekla EU
Dimenzije artikla 21.1x7.1x7.1 cm
Težina artikla 130 g
Poduzeće Mam sa svojom 30-godišnjom tradcijom, od samoga početka razvija i prodaje optimalne proizvode za bebe.
Sve je počelo kada je tim sastavljen od znanstvenika, pedijatara i dizajnera kreirao prvu MAM dudu i tako postavio nove standarde u pogledu oblika i funkcionalnosti koji su se održali do danas. Sve MAM dude i sisači zrađene su od svilenkasto mekanog silikona ili lateksa i ne sadrže bisfenol A.
MAM proizvodi izrađuju se u Europskoj uniji prema vrlo zahtjevnim standardima i ne sadrže bisfenol A. Dostupni su u širokoj paleti živih boja i oblika.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se