Košarica 0
Madrac Ergoactiv Optimal (Dom)

Madrac Ergoactiv Optimal

Istinski ergonomski madrac kao potvrda ergonomije od samog početka! Optimal je u potpunosti 7-zonski ergonomski madrac napravljen po svim pravilima ergonomije zdravog spavanja. Zahvaljujući svojstvima ERGOCELL HR (hladno lijevane pjene) kao i Superwash 60°C antibakterijske Tencel pletenine, ovaj madrac je pogodan i za zahtjevnije korisnike.

Možda će vas zanimati

Madrac Optimal je konstruiran u 7 anatomskih zona za maksimalno opuštanje i fiziološki položaj svih zglobova na tijelu tijekom noćnog odmora. Anatomska jezgra od Ergocell hladne pjene pruža izvanrednu udobnost te garantira posebno ugodan osjećaj prilikom spavanja. Hladna pjena je zbog svoje strukture i kvalitetnih svojstava osnova sadašnjosti i budućnosti izrade madraca za sve one kojima su ergonomsko-ortopedska svojstva, kao i komfor i udobnost korisnika na prvom mjestu. Navlaka madraca je izrađena od visokokvalitenog TENCEL® pletiva, koje podržava tjelesne funkcije i djeluje kao druga koža.
Šifra artikla 2014-020001
Vrsta Madraci od hladno lijevane pjene
Brand Ergoactiv
Materijal punila ERGOCELL HR pjena (hladna pjena) prostorne mase 35 kg/m3 ergonomski profilirana u 7 različitih zona. Visina jezgre 16cm. Certipur i Oko-teks certifikati jamče sigurnost i kvalitetu pjene.
Materijal navlake Visokokvaliteno Tencel pletivo površinske mase 320 g/m2 prošivena s 200 g/m2 poliesterskim silikoniziranim vlaknima. Sa 4-stranim djeljivim zatvaračem što omogućava pranje navlaka velikih madraca u običnoj perilici. TENCEL® je prirodno celulozno vlakno proizvedeno iz jezgre stabla eukaliptusa. Daje koži osvježavajući osjećaj i odlično provodi vlagu. TENCEL® celulozno vlakno odlikuje izrazito velika vlačna čvrstoća. Za vrhunsko odvođenje vlage kod TENCEL®-a zaslužna su mikro vlakna koja nazivamo Fibrils. Fibrils vlakna su hidrofilna te izrazito brzo i jednolično absorbiraju vlagu, rašire je po površini i otpuštaju u atmosferu. Takvo djelovanje osigurava stalno suh i svjež madrac. Prednosti TENCEL® su bio održivost (generiran je iz prirode), potpuno prirdno disanje i regulacija vlage, poboljšana udobnost spavanja, bolja regulacija temperature spavanja, prirodno antibakterijsko vlakno otporno na razvoj bakterija i neugodnih mirisa. TENCEL® pleteninu površinske mase 320g/m² ,u omjeru 71,6% PES, 28,4% TENCEL®. Takav omjer garantira trajnost, prozračnost i omogućava pranje u perilici na temperaturi od 60°C, uobičajenim deterdžentima. Ergoactiv TENCEL® navlake zadovoljavaju strogi Öko-Tex 100 standard.
Veličina 19 cm
Zemlja porijekla Hrvatska
Jamstvo 2 godine
Osnovna djelatnost trvrtke Ergoactiv je proizvodnja i distribucija sustava za zdravo spavanje izrađenih po najvišim standardima ergonomije. U postupku proizvodnje posebna pažnja posvećuje se odabiru najkvalitetnijih danas dostupnih materijala.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se