Košarica 0
Lonac 24 cm Virgo White

Još pregleda

  • Lonac 24 cm Virgo White
  • Lonac 24 cm Virgo White
  • Lonac 24 cm Virgo White
  • Lonac 24 cm Virgo White

BergHOFF lonac 24 cm Virgo White

Lonac promjera 24 cm, zapremnine 4,6 l iz linije Virgo White sa staklenim poklopcem i keramičkom neljepljivom oblogom bez štetnih PFOA i PTFE sastojaka.

Možda će vas zanimati

Materijal lonca je lijevani aluminij koji brzo provodi toplinu i štedi energiju. Poklopac prilagođen posudama ima praktične rupice zahvaljujući kojima se može izlijevati tekućina dok je posuda poklopljena, poklopac se može odložiti na posudu za vrijeme kuhanja, prilagođeno svim vrstama izvora topline. Izvana je bijela silikonska obloga. Prilagođena za pripremu zdravih obroka bez dodataka masnoće.
Šifra artikla 4100-00026
Brand BergHOFF
Vrsta posuđa Lonci
Sastav Lijevani aluminij, neljepljiva keramička obloga bez štetnih PFOA i PTFE.
Težina artikla 2640
Zemlja porijekla Kina
Temelji današnje belgijske internacionalne kompanije postavljeni su još 1994. godine. BergHOFF je prisutan u više od 50 zemalja svijeta, sa više od 3.000,00 prodajnih mjesta. Sjedište je u Heusden-Zolderu, u Belgiji. Zahvaljujući čvrstoj strukturi i jakim patnerima stvoreni su uvjeti za daljnji rast i uspostavu "BergHOFF" branda diljem svijeta. Svjesni socijalne i gospodarske uloge poduzimaju sve više i inicijative na ekološkoj razini koristeći potpune prirodne netoksične resurse kao bambus i obloge bez PFOE i PTFA.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se