Košarica 0
Little Live Pets Sweet Talking pets psić s košarom Blossy

Još pregleda

  • Little Live Pets Sweet Talking pets psić s košarom Blossy
  • Little Live Pets Sweet Talking pets psić s košarom Blossy

Little Live Pets Sweet Talking pets psić s košarom Blossy

Little Live Pets sada još slađi i umiljatiji! Upoznajte nove pripadnike Little Live Pets obitelji - dva preslatka psića u košarici. Ova dva Sweet Talking Petsa osvojit će vašu pažnju na prvi pogled - njihova umiljatost, simpatičnost i pričljivost su zarazni! Uz ljubimca dobivate i košaricu da ga možete nositi sa sobom gdje god pošli! Skupite cijelu kolekciju Little Live Pets ljubimaca i igrajte se s njima od jutra do mraka.
NAPOMENA: U ovom setu su uključene samo dvije AAA probne baterije. Za pravilno funkcioniranje proizvoda predlažemo da zamijenite probne baterije novima.

Možda će vas zanimati

Little Live Pets pričljivi ljubimci nude zabavu, uzbuđenje i prijateljstvo kao sa živim ljubimcem, ali oko kojega ne treba ništa čistiti. Sweet Talking Pets neodoljivi ljubimci te slušaju i razgovaraju s tobom. Pritisni i drži gumb koji se nalazi na grudima ptice, izgovori svoju poruku u trajanju do 10 sekundi i tvoj ljubimac će odmah ponoviti tvoju poruku! Ne zaboravi, tvoj ljubimac se jako voli maziti i traži puno pažnje! Ako svome ljubimcu nježno pomaziš leđa, on će biti presretan! Također, ako zapostaviš svog ljubimca ili ga ostaviš neko vrijeme samog, on će se s vremena na vrijeme oglasiti kako bi privukao tvoju pažnju.
Šifra artikla 4050-04498
Vrsta Elektroničke igračke
Licenca Little Live Pets
Dob 5-10
Spol Unisex
Zemlja porijekla Kina
Dimenzije artikla 19.05 x 15.24 x 27.94 cm
Težina artikla 509 g

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se