Košarica 0
Little Live Pets ptica - Sweet Harmony

Još pregleda

  • Little Live Pets ptica - Sweet Harmony
  • Little Live Pets ptica - Sweet Harmony

Little Live Pets ptica - Sweet Harmony

1+1 u pola cijene!

Kupi bilo koje dvije igračke iz ove promocije i jeftiniju dobivaš u pola cijene! Daljnjim dodavanjem još dvije igračke, popust se ponavlja onoliko puta koliko želiš!

Little Live Pets ptičice su savršen način na koji djeca mogu imati vlastitog ljubimca - cvrkutavu, pričljivu ptičicu! Novi ljubimac ponavlja tvoje riječi, reagira na tvoj dodir te pjeva, cvrkuće i čini igru još zabavnijom. Ptičica postaje sretnija što se više s njom igraš! Tvoja ljubimica može i razgovarati s tobom - pritisni i drži gumb koji se nalazi na grudima ptice, izgovori svoju poruku u trajanju do 10 sekundi i ona će odmah ponoviti tvoju poruku! Ne zaboravi, tvoja prijateljica se jako voli maziti i traži puno pažnje! Ako joj nježno pomaziš leđa, ona će cvrkutati, pjevati i biti presretna! Također, ako zapostaviš svoju ptičicu ili ju ostaviš neko vrijeme samu, ona će s vremena na vrijeme zacvrkutati ili zapjevati kako bi privukla tvoju pažnju.
Ptičice dolaze u 6 različitih boja i nije ih moguće birati.


Možda će vas zanimati

Little Live ptičice reagiraju na dodir i mogu odgovoriti svojim vlasnicima. Pritisni i drži gumb koji se nalazi na grudima ptičice, izgovori svoju poruku u trajanju do 10 sekundi i tvoja ljubimica će odmah ponoviti tvoju poruku! Također će zapamtiti posljednju snimljenu poruku, do trenutka snimanja nove. Little Live Pets pričljive ptičice nude zabavu, uzbuđenje i prijateljstvo kao sa živim ljubimcem, ali oko kojega ne treba ništa čistiti. Ptičice reagiraju na dodir i pjesme, mogu naučiti odgovoriti svojim vlasnicima i stanu u svaki džep, tako da zabava nikada ne prestaje.
Potrebne su 2x AAA baterije koje ne dolaze u pakiranju. Preporučena dob: 5+.
Šifra artikla 4050-02978
Vrsta Elektroničke igračke
Brand Little Live Pets
Licenca Little Live Pets
Dob 5-12
Sastav Papir 7%
Metalne komponente 13%
Elektroničke komponente 81%
Spol Djevojčice
Zemlja porijekla Kina
Težina artikla 147 g

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se