Košarica 0
Little Live pets miš Staria

Još pregleda

  • Little Live pets miš Staria
  • Little Live pets miš Staria
  • Little Live pets miš Staria
  • Little Live pets miš Staria
  • Little Live pets miš Staria

Little Live pets miš Staria

1+1 u pola cijene!

Kupi bilo koje dvije igračke iz ove promocije i jeftiniju dobivaš u pola cijene! Daljnjim dodavanjem još dvije igračke, popust se ponavlja onoliko puta koliko želiš!

Novi Little Live Pets miševi savršeno stanu u tvoju ruku i glasaju se kao pravi miševi. Što ih više maziš oni su sretniji. Ovo su miševi koji vole pustolovine i istraživanje. Oni vole prepreke, staze i trčkaranje po podu. Drži ih u ruci ako ih želiš smiriti ili ih mazi po leđima ako želiš da veselo pojure u novu avanturu. Povedi ih sve sa sobom i neka postanu tvoji najbolji prijatelji.


Možda će vas zanimati

Little Live Pets miš uljepšat će tvoje dane sa puno zabave i smijeha. Pusti svog ljubimca miša neka veselo trčkara po kući ili ga smjesti na stazu i gledaj kako juri. Staza za miševe puna je iznenađenja i prepreka. Tvoj ljubimac miš veselo će krenuti u istraživanje. Kada se miš umori stavi ga u kućicu za miša. Tvoj se Little Live Pets miš može igrati i u kućici - gledaj ga kako veselo okreće kotač ili kako trči u zoni za igranje. No tvoj mali miš ne voli biti sam - dovedi mu prijatelje kako bi se zajedno igrali na stazi ili u kućici. Little Live Pets miš se kreće i proizvodi zvukove kao pravi miš. (U ovom setu nije uključena staza za miševe i kućica za miša.)

Napomena: preporuča se zamjena novim baterijama nakon kupnje proizvoda. Preporučena dob: 5+.
Šifra artikla 4050-03993
Vrsta Elektroničke igračke
Brand Little Live Pets
Licenca Little Live Pets
Dob 5-12
Sastav Papir 5%, Plastika 70%, Metalni dijelovi 25%
Spol Unisex
Zemlja porijekla Kina
Dimenzije artikla 16x5x22 cm
Težina artikla 142 g

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se