Košarica 0
Lijeni muž

Lijeni muž

U posljednjih pedeset godina muškarci su prestali biti hranitelji obitelji, žene su postale prezaposlene, a djeca zahtjevnija nego ikad.
Svjestan okolnosti u kojima se našla suvremena zapadnjačka obitelj, bračni terapeut dr. sc. Joshua Coleman predlaže rješenje – potaknuti muževe da preuzmu dio kućanskih poslova i više se posvete djeci.
Dobro opremljen iskustvom bračnog terapeuta i znanjem psihologa i doktora društvenih znanosti, dr. sc. Joshua Coleman u svom priručniku navodi mnoštvo životnih primjera i znanstvenih istraživanja koja potkrepljuju nužnost promjena koje treba uvesti u obiteljski život: žene čiji su partneri uključeni u roditeljstvo i kućanske poslove sretnije su, zadovoljnije brakom i više ih zanima seks; djeca čiji se očevi više njima bave postižu bolji uspjeh u školi, imaju više prijatelja, poslušnija su i rjeđe sklona depresiji. U potpunosti svjestan problema s kojim se uhvatio ukoštac, autor je svoj priručnik opremio savjetima, upitnicima i vježbama koje će čitateljicama pomoći da svoje muževe privole na suradnju i navedu da prestanu biti lijeni muževi, a postanu dobri muževi. Zahvaljujući upitnicima, čitateljice će otkriti kako njihovo djetinjstvo djeluje na njihov brak. U seriji vježbi formulirat će promjene koje žele uvesti u svoj život. Kroz brojne primjere upoznat će se s najčešćim muškim izgovorima i uvježbati kako im doskočiti.
Šifra artikla 4010-03888
Autor Dr.sc. Joshua Coleman
Broj stranica 208
Uvez Meki
Izdavač Profil knjiga
Godina izdanja 2008.
Izdanje Prvo

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se