Košarica 0
Krv nije voda

Još pregleda

  • Krv nije voda

Krv nije voda

Besplatno pročitaj poglavlje
Romani Janka Matka tematikom iz nacionalne povijesti, domoljubljem i religioznošću privlače naraštaje hrvatskih čitatelja. Na zanimljiv i jednostavan način donosi priče jednostavnih i priprostih ljudi koji tragaju za srećom. Kako je mlada Ciganka svojim glasom i stasom opčinila baruna i kakva ih je sudbina zatim snašla, saznajte u romanu"Krv nije voda".

Možda će vas zanimati

U životu mladog i uspješnog baruna Ervina Vraniczanyja sve se čini savršeno. Kao mlad i uspješan poduzetnik postupno je počeo preuzimati poslove od oca i strica i dogovarati ženidbu s djevojkom iz imućne obitelji. Međutim, sve se mijenja kada jednog dana, jašući pokraj ciganske čerge, upozna prekrasnu mladu djevojku Eržiku. Opčinjen njenom ljepotom, Ervin svaki dan odlazi do čerge slušati je i gledati kako pleše. Neizlječivo zaljubljen, odlučuje se oženiti njome, što njegova obitelj ne prihvaća jer smatraju da je začaran.

Na dan vjenčanja njegovu dotadašnju zaručnicu pronalaze mrtvu u sobi punoj bijelih ljiljana. Ervin i Eržika, ne znajući za tu tragediju, odlaze u Beč na svadbeno putovanje tijekom kojeg Eržika shvaća da joj sva ta raskoš i ljepota kojom je okružena ne znače baš mnogo i da žudi za slobodom koju je imala u čergi...

Šifra artikla 4010-10402
Književni žanr Ljubavni roman
Autor Janko Matko
Broj stranica 188
Uvez Meki
Izdavač Večernji list
Godina izdanja 2015.
Izdanje Prvo

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se