Košarica 0
Kruh i peciva-ACADEMIA BARILLA (Knjige)

Još pregleda

  • Kruh i peciva-ACADEMIA BARILLA (Knjige)
  • Kruh i peciva-ACADEMIA BARILLA (Knjige)
  • Kruh i peciva-ACADEMIA BARILLA (Knjige)
  • Kruh i peciva-ACADEMIA BARILLA (Knjige)
  • Kruh i peciva-ACADEMIA BARILLA (Knjige)
  • Kruh i peciva-ACADEMIA BARILLA (Knjige)

Kruh i peciva - ACADEMIA BARILLA

Nema ništa lakše od toga da zamijesite tijesto od brašna, vode, kvasca i soli. Ništa nije jednostavnije od toga da rukama oblikujete oblike koje ćete zatim ispeći u pećnici.

Možda će vas zanimati

Pravljenje kruha je ritual, s unaprijed određenim koracima koji, jedan za drugim, vode do željenoga cilja. Nema potrebe za početničkom nervozom ili ukočenom potragom za savršenstvom. Kada pečete kruh, bitno je da imate vedar, pozitivan stav – da eksperimentirate, zabavljate se i da budete voljni pokušati ponovo. Sve što trebate jest slijediti neka osnovna pravila. Uživajte u 40 recepata za kruh, grisine, kekse i krekere iz bogate talijanske tradicije, koje je za vas odabrala Academia Barilla. Recepti uključuju svakodnevno pripreman kruh, primjerice mliječno pecivo, specijalitete, primjerice trokutiće s radičem, lokalne proizvode, poput tarallija ili otmjene poslastice, poput kroasana s kikirikijem.Dobar tek!
Šifra artikla 4010-04930
Književni žanr Kuharice
Autor Grupa autora
Broj stranica 98
Uvez Tvrdi
Izdavač Mozaik knjiga
Godina izdanja 2014.
Izdanje Prvo

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se