Košarica 0
Krava na parkiralištu

Krava na parkiralištu

Samopomoć. Utemeljena na vrlo uspješnom programu kontrole ljutnje koji je osmislio Leonard Scheff, knjiga Krava na parkiralištu otkriva nam jednostavne metode i tehnike za ovladavanjem nad tom negativnom i štetnom emocijom, kako bi naš svakodnevni život bio prožet osjećajem zadovoljstva, sreće i bliskosti s drugim ljudima.
Naša istinska snaga proizlazi iz sposobnosti da kontroliramo svoju ljutnju umjesto da dopuštamo da ona kontrolira nasUtemeljena na vrlo uspješnom programu kontrole ljutnje koji je osmislio Leonard Scheff, knjiga Krava na parkiralištu otkriva nam jednostavne metode i tehnike ovladavanja tom negativnom i štetnom emocijom kako bi naš svakodnevni život bio prožet osjećajem zadovoljstva, sreće i bliskosti s drugima.

Mnogi vjeruju da si ne mogu pomoći kada je riječ o pokazivanju ljutnje; između osjećaja ljutnje i njezina pokazivanja ne vide nikakvu razliku. Vjeruju da nemaju nikakav nadzor nad ljutnjom koju osjećaju i da nemaju izbora kada je ona posrijedi. Štoviše, mnogi od nas takvo ponašanje ne smatraju lošim i gotovo su posve zanemarili njegove posljedice. Jedna od pouka ove knjige jest ta da možemo svjesno odvojiti rastuću ljutnju od postupaka do kojih nas ona može dovesti.

Oslanjajući se na osnovna budistička načela i primjenjujući ih na način vrlo blizak i razumljiv ljudima različitih duhovnih gledišta, Leonard Scheff i Susan Edmiston napisali su zanimljiv interaktivan priručnik koji nam pomaže da preispitamo svoja uvjerenja povezana s ljutnjom te promislimo o isplativosti pribjegavanja ljutnji za postizanje svojih ciljeva. Već prvi put kada odaberemo odustati od ljutnje, shvatit ćemo da nam život postaje ugodniji i ljepši.
Šifra artikla 4010-10728
Književni žanr Popularna psihologija
Autor Leonard Scheff i Susan Edmiston
Broj stranica 184
Uvez Meki
Izdavač V.B.Z.
Godina izdanja 2015
Izdanje 1

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se