Košarica 0
Knjiga o kavi

Knjiga o kavi

Pridružite nam se na putovanju u čudesan, aromatičan svijet kave i saznajte otkuda potječe napitak bez kojeg danas ne možemo zamisliti početak dana! Saznat ćete gdje se proizvode najbolje vrste, otkrit ćete razliku između arabice i robuste te zašto se francuska prepržena zrna smatraju najboljim izborom za espresso.

Možda će vas zanimati

I za one koji najviše uživaju u savršeno pripremljenom espressu i za one koji više vole veliku šalicu bijele kave, ovaj vodič neizostavan je dodatak kućnoj biblioteci, gdje će se naći zahvaljujući vrsnom prijevodu Nevenke Škavić. Sara Perry autorica je brojnih kuharica, uključujući tu Everything Tastes Better with Bacon, The New Tea Book, Christmastime Treats i Weekends with the Kids (u izdanju Chronicle Books). Sara je kolumnistica za Oregonian, te redovito komentira restorane na radio postajama, a živi u Portlandu, Oregon. Njezina web stranica je www.saraperry.com. Maren Caruso specijalizirala se za fotografiranje hrane. Njezini su se radovi pojavili u brojnim publikacijama, uključujući tu kuharice Mix it up! i A Flash in the Pan (u izdanju Chronicle Books), te u časopisima San Francisco, Wine & Spirits, Chocolatier te Williams-Sonoma Taste. Živi u području zaljeva San Francisca.
Šifra artikla 4010-01533
Književni žanr Hobi
Autor Sara Perry
Broj stranica 120
Uvez Meki
Izdavač Algoritam
Biblioteka Posebna Izdanja
Godina izdanja 2013.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se