Košarica 0
Knjiga čarolija

Knjiga čarolija

Knjiga čarolija vrhunski je priručnik za mlade čarobnjake koji će oživjeti u dječjim rukama. Uz pomoć proširene stvarnosti – nove tehnologije koja kombinira računala, kameru i knjigu – čitatelji će si pred očima stvoriti prekrasne čarolije.

Možda će vas zanimati

Ova će vas knjiga prenijeti u novu dimenziju – tajanstveni svijet čarobnjaka, čarolija i čaranja. Slijedite mudre riječi starog čarobnjaka i naučite osnove čaranja. Otkrijte čarolije iz različitih dijelova svijeta, doznajte kakvih sve čarobnjaka i šamana ima, čime se sve služe za svoje čarolije, što sve miješaju u svojim kotlovima i koje im životinje pomažu. A zatim, koristeći se čarobnim simbolima i pjesmicama te čudesima proširene stvarnosti pomoću svog računala, bacite nekoliko čarolija sami: usmjeravajte vješticu na metli, promatrajte kako kotao ključa pun neobičnih sastojaka, učinite da vam stvari nestaju ispred nosa, gledajte kako vam se lice pretvara u magareće, uočite kako vam se neobično pismo pojavljuje na ekranu, a na kraju igrajte igru kako se riješiti gremlina.
Ova knjiga prekrasno je ilustrirana kako bi dočarala svijet čarobnjaka i vještica te će vas prikovati uz njihovo prekrasno carstvo.
Šifra artikla 4010-10194
Književni žanr Edukativne knjige
Autor Jim Pipe
Broj stranica 30
Uvez Meki
Godina izdanja 2011
Izdanje 1

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se