Košarica 0
Klima uređaj Mitsubishi MSZ-GF

Klima uređaj Mitsubishi MSZ-GF60VE

Energetska učinkovitost, elegantan dizajn i tihi rad su karakteristike zidnih klima uređaja s DC inverter tehnologijom. Diskretan i sofisticiran dizajn s mogućnošću povezivanja s vanjskom multisplit jedinicom čini seriju idealnom za ugradnju u stanove, kuće i male poslovne zgrade. Ekonomičnost u radu je velika prednost Mitsubishi Electric klima uređaja. Zahvaljujući DC inverteru i pažljivom planiranju komponenti, postiže se visoka energetska učinkovitost.
Filter se sastoji od nano platinasto-keramičkih čestica koje stvaraju stabilne antibakterijske i osvježavajuće uvjete. Trodimenzionalna površina filtera je povećana, čime je povećana količina izmjena zraka u prostoru. Nano platinasti filteri pružaju veću razinu vašeg osjećaja udobnosti.
Postavke udobnosti: željena temperatura u određeno vrijeme. Zahvaljujući novom tjednom tajmeru, koji sadrži četiri različite postavke u dnevnom načinu rada, osim postavljanja početka i kraja rada moguće je postaviti i različite temperature tijekom dana.
MSZ-GF ima posebnu značajku upuhivanja širokog mlaza zraka, a namijenjen je za velike površine, uz istovremeno osiguravanje dobre cirkulacije zraka.
WIDE: Ispuh zraka u vodoravnoj liniji do 150°, postoji sedam različitih opcija ispuha, koje se mogu postavljati daljinskim upravljačem.
LONG: Ovom funkcijom cirkulacija zraka može doseći 12 m duljine duboko u prostor. Ovaj način rada je idealan za iznimno duge prostore.
Šifra artikla 41010-00969
Brand Mitsubishi
Kapacitet hlađenja (kW) 6.1
Kapacitet grijanja (kW) 6.8
Ene. razred hlađenja A++
Ene. razred grijanja A+
Učinak grijanje/hlađenje (kw) 2.0-9.3 / 1.4-7.5
Razina buke (dB) Unutarnja jedinica: 65 dB
Vanjska jedinica: 65 dB
Područje rada hlađenje/grijanje (°C) -10 ~ +46 / -15 ~ +24
SEER/SCOP koeficijent 6.8 / 4.3
Promjer cijevi plin/tekućina (mm) 15.88 / 6.35
Duljina cijevi (m) 30
Max. visinska razlika (m) 15
Rashladni medij R410A
Dimenzije (cm) Unutarnja jedinica: 32,5 x 110,0 x 23,8 cm
Vanjska jedinica: 88,0 x 84,0 x 33,0 cm
Težina (kg) Unutarnja jedinica: 16 kg
Vanjska jedinica: 50 kg
Težina artikla 67000

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se